Сьогодні у Львові запрацював Зимовий парк (відео)

21:15 28 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

28 грудня на території парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відкрили перший Зимовий парк.


Відео: tvzikua

Сьогодні, 28 грудня, на території парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького (на вулиці Болгарській, 4. – «ЩЛ») запрацював перший Зимовий парк, відкриття якого раніше перенесли через теплу погоду. Нині в парку катаються на лижах, санках та сноубордах і діти, і дорослі.Також у Зимовому парку працює передноворічний ярмарок, де відвідувачі можуть скуштувати смаколиків та зігрітись гарячими напоями.

Траси для спуску облаштували одразу при вході у парк. Їх поділили за складністю, а доріжку для вмілих сноубордистів зробили з перепонами.

В парку також можна записатись на уроки до інструктора, який навчить, як правильно кататись на лижах. З гірок дорослі і діти спускаються просто до ялинки, яку прикрасили з нагоди відкриття парку. Крім того, в парку є можливість покататись на санчатах в собачих упряжках. На сьогодні в парку також заплановані конкурси і забави.

Зимовий парк буде відкритий щодня, а кожних вихідних гості парку матимуть змогу взяти участь у цікавих майстер-класах і конкурсах. Про це розповіли сьогодні, 28 грудня, на сайті Західної інформаційної корпорації.

Своєю чергою, на сайті парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького повідомляється:

«З радістю повідомляємо про відкриття Зимового парку у неділю, 28 грудня, о 14 годині! Приходьте з рідними та друзями!

Зможете покататися, відвідати ярмарок, взяти участь у конкурсах та виграти цінні призи. Години роботи парку – щодня з 12 до 21 год. Можливі зміни у графіку та програмі – слідкуйте за оновленнями!

Зима – час активного спорту і прогулянок на свіжому повітрі. І для цього зовсім не обов'язково їхати кудись далеко за місто.

Запрошуємо провести час весело, активно і з користю для здоров'я у Парку Культури! Тут Ви зможете покататися на санчатах, лижах, сноубордах, сноутюбах, вдихнути ковток свіжого повітря, пограти в сніжки, побудувати снігову фортецю або зліпити сніговика. А також на вас чекає ярмарок з різноманітними смаколиками та розважальна програма. Для відвідувачів парку діятиме прокат спорядження. 

Тепер зима стала ближче. Твоя зима у Парку!

Програма

Щодня: діючі зони катання, ярмарок та навчання катанню на лижах (за попереднім записом). 

Щовихідних: битви сніжками, конкурс сніговиків, катання у собачій упряжці, змагання та конкурси, дитячі розваги».

Натомість у прес-службі міської ради, анонсуючи в п’ятницю «Щоденному Львову», що 28 грудня о 14.00 відбудеться довгоочікуване відкриття першого львівського Зимового парку, також конкретизували:

«Локація розташована у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького біля центрального входу. На гостей чекає відкриття гірок для катання на санчатах, сноутюбах, сноубордах, а також запрацює ярмарок. Відвідувачі матимуть змогу виграти цінні призи.

Від 28 грудня у Парку культури можна буде кататися на санчатах, сноутюбах, сноубордах та лижах. Працюватиме прокат деякого спорядження.

Також усі охочі навчитися кататися на лижах матимуть змогу записатися на урок до інструктора. У вихідні відвідувачі кататимуться у собачій упряжці. 

У день відкриття на гостей чекають показові виступи, різноманітні конкурси та забави, в яких розігруватимуться призи від партнерів, а також відкриття ялинки. Головний адміністратор парку Христина Пархуць розповіла також: «Дуже раді, що нарешті погода змінюється на більш зимову і ми відкриємо першу локацію активного зимового відпочинку у Львові. Зимовий парк – це близьке і доступне місце корисного проведення часу взимку».

Окрім катання відвідувачі зможуть скуштувати смачні страви та напої на ярмарку Зимового парку. Кожних вихідних гості парку матимуть змогу взяти участь у цікавих майстер-класах і конкурсах та виграти цінні призи від партнерів.

Менеджер проектів парку Оксана Наконечна повідомила також: «У Зимовому парку на відвідувачів чекає дуже гарна атмосфера. Постійно гратиме музика, на вихідних проводитимуться змагання, конкурси та забави. У парку буде цікаво і батькам з дітьми, і молоді, і старшим».

Деталі – на centralparklviv.ua та на сторінках парку у соцмережах. Контактна особа – Христина Пархуць, головний адміністратор парку, тел. 096 20 37 257».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів