У Львові розтрощили намет учасників акції протесту проти керівників газопромислових управлінь, – активіст

23:05 27 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Любомира Пелеха в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомив у суботу Любомир Пелех з Громадянської компанії «Платформа вільних людей», знищено майно безстрокової акції на проспекті Свободи біля пам’ятника Шевченка.

Любомир Пелех з Громадянської компанії «Платформа вільних людей» повідомив у суботу:

«Сьогодні, 27 грудня 2014 року, близько 5-ї години ранку група невідомих осіб розгромила безстрокову акцію протесту Ініціативної групи громадських сил Львівщини з вимогою люстрації (звільнення) керівників газопромислових управлінь ДП «Львівтрансгазу» Леоніда Мельника та ДП «Львівгазвидобування» Олександра Сендеги. Знищено майно безстрокової акції на проспекті Свободи біля пам’ятника Шевченка в центрі Львова.

Свідками події проінформовано організаторів акції про те, що контроль за знищенням безстрокової акції здійснювала невідома особа, яка випадковим свідкам представлялася посадовою особою одного із люстрованих громадськістю підприємств («Львівтрансгаз» та «Львівгазвидобування»). На місце події викликано слідчо-оперативну групу міліції, складено протокол, попередньо допитано свідків.

Організатори акції вже звернулися із заявою про злочин, передбачений статтею КК України «перешкоджання проведенню мирному зібранню». Громадянська компанія «Платформа вільних людей» просить всіх не байдужих допомогти у встановленні злочинців.

За затримання злочинців ГК «Платформа вільних людей» передбачає винагороду. Телефонуйте: (093) 23 11 898, або 102».

Любомир Пелех написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів