Українські військові змусили відступити нападників поблизу кордону з Росією (відео)

19:58 27 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АР

У прес-центрі АТО повідомили в суботу, що сьогодні терористи дев’ять разів обстріляли підрозділів наших військ.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 27 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація у зоні проведення АТО залишається нестабільною. Вночі на лінії розмежування було тихо, але зранку бойовики знову порушили режим тиші й протягом дня здійснили дев’ять провокаційних обстрілів підрозділів сил АТО.

Зі стрілецької зброї були обстріляні позиції українських військових в районах населених пунктів Нікішине (село в Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Чермалик (село в Тельманівському районі Донеччини. – «ЩЛ»), а також в аеропорту Донецьк. Неподалік Фрунзе (селище міського типу в Слов'яносербському районі Луганщини. – «ЩЛ») бойовики вели вогонь керованими протитанковими ракетами, а в районі Сокільників (село в Слов'яносербському районі Луганщини. – «ЩЛ»), – з озброєння БМП. 

Мінометному обстрілу було піддано українські позиції в районах Миколаївки (на Донеччині таку назву мають села в Артемівському, Волноваському, Костянтинівському, Красноармійському й Тельманівському районах, а на Луганщині – в Білокуракинському, Свердловському й Станично-Луганському. – «ЩЛ»), Чорнухине (селище міського типу в Попаснянському районі Луганщини. – «ЩЛ»), Березове (на Донбасі таку назву має село в Мар'їнському районі Донеччини й у Старобільському – на Луганщині. – «ЩЛ»). Впродовж 30 хвилин бойовики вели вогонь з танка по населеному пункту Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»).

Близько 11-ї години бойовики здійснили напад на блокпост поблизу Вільхового (селище в Станичо-Луганському районі Луганщини, в якому розташовано пункт контролю на кордоні з Росією. – «ЩЛ»), але наші військові дали відсіч і змусилина падників відступити. Терористи досі не відкрили проїзд мирних громадян по трасі Октябрь-Павлополь.

У Дебальцевому (місто обласного значення на Донеччині. – «ЩЛ») українські військовослужбовці доставили гуманітарний конвой зі шести вантажівок. 50 тонн допомоги надійшло від імені Президента України та міського голови Запоріжжя.

А в районі населеного пункту Побєда (таку назву мають на Донбасі селища в Амвросіївському районі на Донеччині й в Новоайдарському – на Луганщині, а також села в Мар'їнському й Старобешівському районах Донеччини. – «ЩЛ») саперами було знешкоджено 10 касет до РСЗВ «Смерч».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів