У НАТО не виключають можливості повалення Путіна вже в 2015 році, – ЗМІ

22:25 27 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vosizneias.com

«Західні стратеги вважають, що, у зв’язку зі санкціями і втратами прибуткі,в тиск на Путіна з боку могутніх олігархів до кінця 2015 року настільки посилиться, що він просто буде вимушений піти», – пише німецька газета «Bild».

«У НАТО не виключають повалення Путіна з посади президента Російської Федерації. Високопосадові експерти уже програють сценарії епохи «після Путіна», – таку інформацію опублікувала в суботу, 27 грудня, німецька газета «Bild».

«Західні стратеги вважають, що, у зв’язку зі санкціями і втратами прибутків, тиск на Путіна з боку могутніх олігархів до кінця 2015 року настільки посилиться, що він просто буде вимушений піти», – пише «Bild». – Виникає необхідність в абсолютно інших заходах, які видання називає «перезавантаженням для порятунку Росії».

Згідно з даними «Bild», можливість повалення Путіна не виключається і в німецьких урядових колах. Зокрема, газета посилається на думку, висловлену в інтерв’ю зовнішньополітичним експертом фракції ХДС/ХСС у Бундестазі Карлом-Георгом Вельманом, який вважає, що економічна і суспільна кризи в Росії становлять дедалі більшу небезпеку для оточення Путіна.

«За прогнозами західних експертів, уже в 2015 році ВВП Росії скоротиться на 4,5 відсотка», – зазначає газета «Bild», яку цитує сьогодні, 27 грудня, Українська служба «Deutsche Welle».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів