Російсько-терористичні війська вже другу ніч поспіль втрималися на Донбасі від стрілянини (відео)

11:55 28 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

У прес-центр АТО повідомили в неділю: «Починаючи з півпершої ночі на Донбасі не прозвучало жодного пострілу».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 28 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«У зоні проведення антитерористичної операції спостерігається тенденція до зниження кількості та інтенсивності обстрілів. Незаконні збройні формування уже другу ніч поспіль не застосовують зброї.

Відмічаємо, що, починаючи з півпершої ночі на Донбасі не прозвучало жодного пострілу. До цього часу бандити відкривали поодинокий, провокуючий вогонь по позиціях сил АТО: з вечора терористи п’ять разів обстріляли українських військових із стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та артилерії.

Найнебезпечніше було на донецькому напрямку. Тут бойовики обстріляли з гранатометів і мінометів новий термінал Донецького аеропорту та населені пункти Березове (на Донбасі таку назву має село в Мар'їнському районі Донеччини й у Старобільському – на Луганщині. – «ЩЛ») і Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»).

По Миколаївці (на Донеччині таку назву мають села в Артемівському, Волноваському, Костянтинівському, Красноармійському й Тельманівському районах, а на Луганщині – в Білокуракинському, Свердловському й Станично-Луганському. – «ЩЛ») незаконні збройні формування вели артилерійський вогонь. Також із стрілецької зброї було обстріляно Станицю Луганську (селище міського типу й районний осередок на Луганщині. – «ЩЛ»).

Після 18 години було зафіксовано ведення повітряної розвідки із застосуванням безпілотника поблизу населеного пункту Сартана (селище міського типу на Донеччині, підпорядковане Іллічівській раді Маріуполя. – «ЩЛ»). Українські воїни продовжують впевнено стояти на своїх позиціях, забезпечувати безпеку цивільного населення та всебічно сприяти відновленню миру на Донбасі».

Про це повідомляється в неділю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів