Волонтери передали бійцям 24-ї й 92-ї бригад та прикордонникам зібране львів’янами й харків’янами

12:20 27 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомив організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, захисникам України дуже потрібні інструменти для ремонту автомобілів.

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив про те, як він доставив на передову зібране львів’янами й харків’янами:

«Перша зупинка була в 24-й (окремій Залізній механізованій імені Данила Галицького з Яворова на Львівщтні. – «ЩЛ») бригаді, яка охороняє важливий стратегічний об'єкт на околицях Сіверськодонецька. Завезли бачки для води як питної, так і технічної.

Трохи продуктів, солодощів, теплих речей, медикаментів інструментів, овочів і берців. Спасибі всім, хто допомагають. Слава Україні!

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де невдовзі продовжив:

«Друга й найбільш екстримальна зупинка – це блокпост на трасі Райгородка-Трьохізбенка. Коли приїхав туди – в мене були ностальгічні настрої, оскільки був в цьому місці невдовзі свого від'їзду з Луганська ще в квітні.

Тоді їздили до 80-ї бригади (окремої аеромобільної зі Львова. – «ЩЛ»), тепер практично на тому ж місці стоїть 92-а (окрема механізована Чугуєво-Ропшинська зі смт Клугино-Башкирівка на Харківщині. – «ЩЛ»). Розвантаження і півгодинні дружня бесіда й чаювання з військовими проходили під безперервні одиночні постріли автоматів. Єдине, що вселяло надію, – що це стріляють наші по сепарах, а не по нас...

Багато хороших хлопців, всі патріоти. Сюди ми привезли трохи взуття, закупленого й зібраної в наших пунктах збору.

Трохи светрів, шкарпеток, овочів, дутишів, рушників, шапок, бачків для води, чаю, кави, далекомір, 10 пар тактичних рукавичок, подарованих харківськими волонтерами, фрукти та овочі й подарунки від дітей, колун, трохи зимових шапок, трохи інструментів – усе те, що було зібрано волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» в наших пунктах збору (у Львові. – «ЩЛ»): на ринку «Нижній Шувар», у гіпермаркеті «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу на площі Галицькій, в мережі магазинів «Барвінок», або закуплених нами на Ваші пожертвування. Поговорили про життя до і під час війни.

У мене я як людині, котра все життя прожила в цих місцях, на перший погляд створюється враження, що від мирного життя не залишилося й сліду... Військові розповіли про те, як багато місцевих жителів допомагають їм приносячи пиріжки, продукти або інструменти для будівництва бліндажів, часто ділячись останнім.

Але є й інша сторона – ті, хто співчувають сепаратистам і ненавидять Україну та все українське. І таких людей досить багато, навіть на звільнених територіях...

Тут не дуже багато фотографій. Доставили все те, що ви нам передали, і все те, що закупили на прохання військових.

Спасибі всім, хто допомагають. Слава Україні!».

Сергій Глотов також написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де невдовзі продовжив:

«Дорога в Щастя була трохи більш хвилюючою – як не як, це передова, 16 км від Луганська. Та й летить туди з усіх боків все, що тільки може.

Були на крайньому посту, який військові називають «Фасадом», – біля так званого «фільтраційного табору». Тут у нас були три зупинки.

1. Прикордонникам Луганського прикордонного загону завезли 30 зимових шапок та продуктові набори, передані нам жителями села Великі Грибовичі (Львівської області), й дитячі подарунки, зроблені харків'янами для прикордонників. Вийшло так, що прикордонників запросили в садок на ранок, ось вони й попросили харківських волонтеров зібрати діткам подарунки, щ б з порожніми руками не йти, а ми подарунки ці завезли.

Передали ще багато консервації, варення, печива, шкарпеток, білизни, шарфів і багато іншого. Зі закупленого – бачки для води, бензопилу.

Прикордонники провели й показали нам де живуть та де відпочивають. Провели нас по картинній галереї з дитячих иалюнків.

У них взагалі всі стіни були обклеєні дитячими малюнками та листами. Все це дуже контрастує з мішками з піском, якими закладені всі вікна та окопи на вулиці.

2. Ми також завезли цілий мішок мандаринів та апельсинів на сам «Фасад». Пороздавали там трохи сигарет, цукерків, яблук, викруток, точил для ножів, теплих речей, сухофруктів.

Тут нас дуже просили українську символіку – будь-яку. Стрічки, прапори та прапорці.

Доставили все те, що ви нам передали, й усе те що, закупили на прохання військових. Спасибі всім, хто допомагає. Слава Україні!

ЗАРАЗ ДУЖЕ ПОТРІБНІ ГРОШІ на купівлю необхідних на фронті:

тосолу – 100 л,

безпілотника для батальйону «Луганськ 1» – 1100 доларів,

20-ти комплектів форми – 7000 грн,

генератора дизельного – 1шт.,

бензопил – 5 шт.

ДУЖЕ ПОТРІБНІ ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ РЕМОНТУ АВТО: ключі гайкові, головки накидні, домкрати, а також українська символіка – стрічки, прапори, прапорці.

Хто зможуть допомогти – будемо дуже вдячні: карта ПриватБанку 5168742014096287 Глотов Сергій.

«Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!».

Сергій Глотов також повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів