Новини Львова (cтор. 7567)

Фото для новини

15:28 11 грудня 2014 р.

Під нову хвилю мобілізації потраплять танкісти, артилеристи та оператори ПЗРК, – Генштаб

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Размазнін, пояснив у четвер: «Ми будемо, мабуть, проводити чергову часткову мобілізацію, якщо буде рішення керівництва нашої держави, це не рішення військових».

Ситуації

Фото для новини

14:40 11 грудня 2014 р.

На Львівщині є родовище кам'яного вугілля марки «А» – антрацит, – глава Держгеонадр

Керівник Державної служби геології і надр України Дмитро Кащук, відповідаючи на запитання про запаси вугілля в Україні, повідомив у четвер: «Родовище антрациту розташоване в с. Любеля Жовківського району Львівської області. Зараз компанія, що зацікавлена в його розробці, веде активний пошук інвесторів як з США, так і з Китаю, Західної Європи».

Економіка

Фото для новини

14:05 11 грудня 2014 р.

1494 львів’ян з інвалідністю отримають грошову допомогу від міста

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління соцзахисту виплатить одноразову матеріальну допомогу львів’янам з інвалідністю І та ІІ груп, які не мають права на пенсію в органах Пенсійного фонду, та львів’янам з інвалідністю ІІ групи з дитинства.

Ситуації

Фото для новини

13:55 11 грудня 2014 р.

У Львові за соціальними гарантіями вже звернулися 1514 сімей учасників бойових дій

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, в рамках затвердженої 31 липня нею Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей, до управління соціального захисту ЛМР вже звернулися за отриманням соціальних гарантій 1514 сімей.

Ситуації

Фото для новини

13:45 11 грудня 2014 р.

Минулої доби зафіксовано 22 обстріли наших позицій, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Наші військові суворо дотримуються режиму «тиші» і не відповідають на провокації терористів».

Політика

Фото для новини

13:10 11 грудня 2014 р.

Росія відвела частину окупантів з Донбасу й прислала 40 «КамАЗів» з боєприпасами й два – з найманцями, – Генштаб

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Размазнін, повідомив у четвер: «Російська Федераця вже відвела частину своїх підрозділів на територію Криму. З трьох точок відвела, але наші підрозділи ще туди не стали. Є певні труднощі з цим».

Політика

Фото для новини

12:46 11 грудня 2014 р.

Правоохоронці Львівщини розшукали зі 17 листопада до 1 грудня 40 втікачів від органів слідства й суду

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, зі 17 листопада до 1 грудня проходила оперативно-профілактична операція «Розшук», під час якої працівники міліції розшукали 40 осіб, котрі переховувались від органів влади.

Кримінал

Фото для новини

12:38 11 грудня 2014 р.

На Львівщині вимагали та одержали хабар чиновники районного управління Державної реєстраційної служби

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, чиновники Державної реєстраційної служби вимагали та одержали 1000 гривень за надання витягів з реєстру прав на нерухоме майно.

Кримінал

Фото для новини

12:25 11 грудня 2014 р.

Завтра ввечері водіїв просять не паркувати автомобілі на вулицях Князя Романа та Івана Франка у Львові

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра, 12 грудня, з 20:00 у зв’язку з перевезенням новорічної ялинки до центру міста, водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць Івана Франка та Князя Романа.

Ситуації

Фото для новини

12:02 11 грудня 2014 р.

Російські окупанти повністю залишили територію Херсонщини, – Держприкордонслужба (відео)

Помічник глави ДПСУ Олег Слободян повідомив у четвер журналістам: «Півострів Ад узято під наш контроль, там виставлено прикордонний блокпост, організовано службу».

Політика

Фото для новини

11:55 11 грудня 2014 р.

Путін наказав терористам відмовитися від переговорів, щоб змусити Київ утримувати їх, – ЗМІ

Чергове зволікання із мінською зустріччю, яке супроводжується активною канонадою «в режимі тиші», не вигідне ані Україні, ані сепаратистам. Тому списати його можна тільки на Кремль, де раптом зрозуміли, що відступати не хочуть, наступати – бояться, а залишити все, як є – не можуть.

Політика