Правоохоронці затримали посадовця Львівської митниці – систематично вимагав та одержував хабарі

20:48 31 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

У прес-службі обласної прокуратури повідомили в суботу, що сьогодні, 31 січня, слідчими «задокументовано протиправну діяльність співробітника митного поста «Грушів» Львівської митниці ДФС України, який систематично вимагав та одержував від громадян неправомірну вигоду».

У прес-службі Львівської обласної прокуратури повідомили в суботу: «Сьогодні, 31 січня, слідчими прокуратури Львівської області спільно із спецпідрозділом УСБУ області задокументовано протиправну діяльність співробітника митного поста «Грушів» Львівської митниці ДФС України, який систематично вимагав та одержував від громадян неправомірну вигоду в різних сумах за не створення штучних перешкод у ввезенні товарів на митну територію України. Зокрема, востаннє посадовець за такі свої «послуги» отримав від фізичної особи 10 тисяч гривень».

У повідомленні також сказано: «На цей час вказаного працівника митниці затримано та розпочато кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати відповідні посади на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів