Наші війська відступили з Нікішиного й наразі не зуміли повернути Вуглегірськ, але утримують Чорнухине

12:35 1 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Сергей Лойко

Журналіст Олександр Рудоманов повідомив у неділю, що в Нікішиному наші відступили, а відбились, батальйон «Азов» інформує: «Українські сили після артпідготовки спробували зайти до Вуглегірська, однак ворог вчинив неабиякий спротив і зірвав ці плани».

Журналіст Олександр Рудоманов повідомив сьогодні, 1 лютого: «Попасну (місто й райцентр на Луганщині. – «ЩЛ») криють з арти. В Нікішиному (село в Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ») наші відступили, в Чорнухіному (селище міського типу в в Попаснянському районі Луганщини. – «ЩЛ») відбились, утримуюють позиції. Інформація станом на 8 ранку».

Журналіст написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де також додав: «По Нікішиному. Щоб не було срача/паніки. Ми контролювали постійно лише десь третину села. Упд. Уточнення в коментах – на ній було дві вулиці».

Натомість батальйон спеціального призначення «Азов» повідомив сьогодні, 1 лютого: «Підрозділи ЗСУ відійшли з Вуглегірська».

«Складною залишається ситуація довкола міста Дебальцеве на Донеччині», – йдеться також у повідомленні на сторінці підрозділу в інтернет-мережі «Facebook», де конкретизують при цьому:

«Вузловий залізничний центр потужно обстріляли «Градами» та іншою важкою зброєю. 

Бойовики здійснили наступ на селища Чорнухіне та Нікішине. Ситуація довкола цих населених пунктів залишається непростою.

Українські сили після артпідготовки спробували зайти до Вуглегірська, однак ворог вчинив неабиякий спротив і зірвав ці плани. За неофіційною інформацією, чотири українські танки були підбиті.

Підрозділи ЗСУ та Нацгвардії відійшли з Вуглегірська. Наразі місто фактично зайняте ворожими силами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів