Новини Львова (cтор. 7565)

Фото для новини

12:35 12 грудня 2014 р.

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність тринадцяти ігрових закладів

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю, за дорученням міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, провели широкомасштабну операцію з ліквідації гральних закладів на Львівщині.

Кримінал

Фото для новини

11:54 12 грудня 2014 р.

У Львові реставрують дахи церков Вознесіння Господнього та Івана Золотоустого

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за кошти міського бюджету проводяться ремонтно-реставраційні роботи даху церкви Вознесіння Господнього на вулиці Старознесенській, 23 та храму святого Івана Золотоустого на вулиці Миколи Лисенка, 43.

Культура

Фото для новини

11:48 12 грудня 2014 р.

Фейковова «новоросія» починає щезати з риторики влади РФ та її телеканалів, – рашист

Письменник-рашист Алєксандр Проханов констатував в ефірі одного з кремлівських телеканалів, що термін «новоросія» потроху починає зникати з в риторики вищої політичної влади РФ і політичної лексики кремлівських телеканалів.

Політика

Фото для новини

11:30 12 грудня 2014 р.

Цього року на Львівщині фіскали змусили сплатити податки на суму понад 20 мільйонів гривень

Як повідомили в п’ятницю в медіа-центрі обласного управління ДФС, його співробітниками вже закінчено досудове розслідування в 175 кримінальних провадженнях, за якими донараховано обов’язкових платежів на суму понад 20 млн. гривень.

Економіка

Фото для новини

10:50 12 грудня 2014 р.

До управління соціального захисту Львова звернулися за допомогою 1738 сімей з окупованих територій

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції і стоять на обліку в структурних підрозділах з питань соціального захисту населення, у Львові слід звертатись до «єдиних приймалень» районних відділів управління соціального захисту.

Ситуації

Фото для новини

10:22 12 грудня 2014 р.

Минулої доби на Львівщині загинули внаслідок пожеж троє людей

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні вночі о 01:27 під час гасіння пожежі в побутовому металевому вагончику на території будівництва на вулиці Джорджа Вашингтона натрапили на тіло громадянина 1961 року народження без ознак життя.

Ситуації

Фото для новини

10:10 12 грудня 2014 р.

«Boeing 777» був збитий ракетою з російської системи «Бук-М», завезеної на Донбас разом з екіпажем, – Президент (відео)

Петро Порошенко заявив в Австралії: «Розвіддані свідчать, що в повітряне судно була випущена ракета з системи «Бук-М», яка була завезена з Росії на Донбас разом з екіпажем».

Кримінал

Фото для новини

09:50 12 грудня 2014 р.

ПАТ «Львівобленерго» оприлюднило перелік вулиць, на яких воно вимикатиме сьогодні струм

Як повідомили в п’ятницю у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», «12 грудня ДП НЕК «Укренерго» вчергове ввело графіки аварійних відключень на Львівщині».

Ситуації

Фото для новини

09:38 12 грудня 2014 р.

У Львівській опері о 18.00 – Гала-концерт XV дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги»

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 12 грудня, в Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької 12 грудня відбудеться заключний етап XV фестивалю мистецтв «Сурми звитяги».

Культура

Фото для новини

09:24 12 грудня 2014 р.

Водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць Кульпарківської й Городоцької у Львові після 20:00

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні орієнтовно після 20:00 з Бориславського лісництва доставлять головну ялинку міста.

Ситуації

Фото для новини

09:05 12 грудня 2014 р.

Минулої доби російсько-терористичні війська обстріляли позиції українських силовиків шість разів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в п’ятницю: «У темну пору доби зафіксовано провокації з боку бандитів в районі населених пунктів Щастя, Піски, Майорськ і Чернухине та міжнародного аеропорту «Донецьк».

Політика

Фото для новини

22:42 11 грудня 2014 р.

Сьогодні на Донбасі знищили 26 російських окупантів, за грудень – близько 200, – правозахисник (відео)

Засновник групи «Вантаж-200 з України в Росію» Олена Васильєва повідомили в четвер: «З Луганської та Донецької областей мені прийшла інформація сьогодні, що 26 росіян віддали життя там».

Політика