На вулиці Довбуша у Львові ліквідували займання сухої трави

11:28 2 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Як повідомили в понеділок в обласному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, упродовж доби вогнеборці ліквідували чотири пожежі сухостою.

В обласному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в понеділок, що впродовж доби вогнеборці ліквідували чотири пожежі сухостою. У повідомленні також конкретизують:

«1 лютого о 15:38 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Дітківці Бродівського району. Тут вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 300 кв. м. Рятувальники о 16:23 ліквідували займання.

О 18:08 пожежа на відкритій території виникла у селі Бучино Бродівського району. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь охопив чагарник, площею 1000 кв. м.  О 20:02 за допомогою підручних засобів пожежу вдалося повністю ліквідувати.

Того ж дня о 18:45 зайнялася суха трава на вулиці Довбуша у Львові. Внаслідок займання знищено суху траву на площі 40 кв. м. Пожежу ліквідовано о 19:03.

О 18:57 у снлі Підгірці Бодівського району зайнялася суха трава та чагарник  на площі 500 кв. м. Вогнеборці оперативно прибули на місце події та о 20:28 повністю ліквідували пожежу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів