Новини Львова (cтор. 7566)

Фото для новини

19:48 11 грудня 2014 р.

20 грудня у Львові – патріотично-благодійний мистецький аукціон допомоги захисникам України

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, 20 грудня у приміщенні Національного Музею у Львові імені Андрея Шептицького на проспекті Свободи, 20 відбудеться патріотично-благодійний мистецький аукціон допомоги захисникам України.

Культура

Фото для новини

19:34 11 грудня 2014 р.

Аналіз ситуації в зоні бойових дій на Донбасі військовим експертом Костянтином Машовцем

Аналітик Центру військово-політичних досліджень і координатор групи «Інформаційний Спротив» повідомив у четвер: «Не треба бути Гальдером, аби зрозуміти, що воєнна ситуація в зоні АТО хоч і залишається доволі складною й схильною до загострення, однак отримала доволі стійку тенденцію до «консервації».

Політика

Фото для новини

18:55 11 грудня 2014 р.

Військові інструктори НАТО готуватимуть на Львівщині сержантів Збройних Сил України

Керівник групи радників від НАТО з питань реформування військової освіти в Україні, генерал у відставці Богуслав Пацек, повідомив журналістам: «З 15 грудня почнемо домовлятися в Києві про навчання західними експертами сержантського складу української армії. Це – найбільша освітня програма НАТО в Україні».

Ситуації

Фото для новини

18:30 11 грудня 2014 р.

Шевченківський районний суд Львова позбавив волі російського шпигуна на 10 років (відео)

Як повідомили в четвер у прес-службі обласної прокуратури, Шевченківським районним судом міста Львова винесено вирок у кримінальному провадженні стосовно громадянина Російської Федерації, який обвинувачувався у незаконному зберіганні зброї та шпигунстві.

Кримінал

Фото для новини

17:50 11 грудня 2014 р.

Облдержадміністрація доручила «Львівобленерго» вказувати дати й час відключень струму

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, за її дорученням, «Львівобленерго» розробило максимально допустимі розміри споживання електричної енергії в розрізі територій, в тому числі щодо суб'єктів господарювання та подало на затвердження районам області.

Ситуації

Фото для новини

16:58 11 грудня 2014 р.

Мешканка Львівщини виграла справу в Євросуді

Європейський суд з прав людини зобов'язав Україну виплатити 6 тисяч євро жительці Новояворівська Марії Падурі за неефективне розслідування смерті її чоловіка.

Кримінал

Фото для новини

16:39 11 грудня 2014 р.

На кордоні з Україною стовбичать понад 50 тисяч російських військових, – Генштаб

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Размазнін, повідомив у четвер: «На кордонах з Україною стоїть більше 40 батальйонних тактичних груп з Росії, чотири ротних тактичні групи, велике групування авіації, і оцінюю це в кількісному складі більше 50 тисячі осіб».

Політика

Фото для новини

16:22 11 грудня 2014 р.

У Львові офіційно стартувало будівництво музею «Територія терору» (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, до кінця наступного року між проспектом Чорновола та вулицею Джерельною планують відкрити Меморіальний музейний комплекс тоталітарних режимів «Територія терору».

Історія

Фото для новини

16:05 11 грудня 2014 р.

«Наші Брюховичі» й Народна Самооборона Львівщини розпочали акцію «Привітай солдата зі святами»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР. МГО «Наші Брюховичі» спільно з Народною Самообороною Львівщини проводить захід «Привітай Солдата зі святами...». Листи збирають до 12 грудня.

Ситуації

Фото для новини

15:38 11 грудня 2014 р.

Проти України воюють на Донбасі більше 32 тисяч російських окупантів і їх колаборантів, – Генштаб

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Розмазнін, повідомив у четвер: «Безпосередньо на території України присутність Росії ми оцінюємо від 6 до 10 тисяч – це військовослужбовці збройних сил РФ. Взагалі разом із незаконними збройними формуваннями на території Луганської та Донецької областей знаходяться 32 тис. 685 чоловік».

Політика