За добу на неоголошеній війні полягли 13 наших бійців і поранено двадцятьох, – РНБОУ

13:27 1 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «За останню добу 13 військовослужбовців загинуло, і 20 – отримали поранення».

«За останню добу 13 військовослужбовців загинуло, і 20 – отримали поранення», – повідомляється в сьогоднішніх «Зведених даних», опублікованих у неділю на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони, де також інформують:

«Ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції залишається напруженою. На всіх напрямках зони АТО терористи неодноразово використовували артилерію, міномети, танки та реактивні установки «Град» з метою зміни лінії розмежування на свою користь.

Проте терористи отримують потужну відсіч від українських військових. Про це сьогодні повідомив під час щоденного брифінгу заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Полевий.

Найбільш складною залишається обстановка навколо м. Дебальцеве. Терористи намагаються захопити територію в районі н.п. Вуглегірська, Санжарівки і Нижнього Лозового Артемівського району Донецької області.

Поблизу селища Фащівка терористи на 4 танках і 1 автомобілі атакували блокпост, на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Наші військові відбили атаку бойовиків та знищили 1 танк та автомобіль. В подальшому незаконні збройні формування відступили, проте продовжували мінометні обстріли цього блокпосту.

Неспокійно на Маріупольському та Краматорському напрямках. Терористи вдавалися до штурмів опорних пунктів та блокпостів сил АТО поблизу с. Сокільники Новоайдарського р-ну та в районі смт. Чорнухиного і Міуса Попаснянського р-ну Луганської області. Всі атаки бойовиків відбиті.

У районі н.п. Кримське бойовики намагалися штурмувати позиції одного з підрозділів військ оперативного командування «Північ». Завдяки вогневому ураженню противник поніс значні втрати і штурм був повністю відбитий.

Завдяки діям української артилерії була знижена до мінімуму ефективність вогневого ураження бойовиками наших позицій. Орієнтовні втрати противника складають один міномет разом з обслугою. Кількість знищених бойовиків уточнюється».

Як інформував «Щоденний Львів», «Громадське телебачення» передало в неділю: «В районі Вуглегірська загинули четверо бійців «Донбасу», натомість сайт голови Луганської ОДА Геннадія Москаля інформують: «У Щасті після обіду бойовики з боку Веселої Гори обстріляли з «Града» територію теплоелектростанції. Розбита центральна прохідна, від осколкових поранень загинули двоє військовослужбовців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів