Сьогодні – 50-й день голодування народного депутата й військової льотчиці Надії Савченко

22:15 31 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: novostimira.com.ua

Адвокат військовополоненого народного депутата й Надії Савченко Марк Фейгін повідомив у суботу: «Стан її нормальне, їй вводять глюкозу, але вона сильно втратила у вазі».

«Закінчується 50-й день голодування народного депутата Надії Савченко. Стан її нормальне, їй вводять глюкозу, але вона сильно втратила у вазі, –повідомив т у суботу телеканалу «112 Україна» Марк Фейгін. – Умови утримання в СІЗО «Матроська тиша» дещо краще, ніж були раніше».

Телеканал «112 Україна», який передав сьогодні, 31 січня, це повідомлення, також додає:

«Нагадаємо, Надія Савченко є викраденої української військовослужбовцем, якою російські влади інкримінують співучасть у мінометному обстрілу, в результаті якого загинули працівники російської телерадіокомпанії. В ході парламентських виборів в Україні Савченко була обрана народним депутатом, а пізніше стала делегатом від України в ПАРЄ. Вчора на сесії ПАРЄ асамблея прийняла резолюцію щодо Росії, якій постановила звільнити Савченка протягом 24 годин у зв'язку з поширенням на неї дипломатичного імунітету, гарантованого міжнародними зобов'язаннями Росії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів