Новини Львова (cтор. 7569)

Фото для новини

20:02 10 грудня 2014 р.

Програма зимових свят у Львові (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, «цього року новорічні та різдвяні святкування проводяться під назвою «Різдво під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання».

Культура

Фото для новини

19:53 10 грудня 2014 р.

Волонтерові не потрібен статус «учасника АТО». Ним скористаються шахраї (відео)

Про це в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) під час розмови на тему «Для чого держава хоче запровадити статус «волонтера АТО»?» заявив волонтер, член громадської ініціативи «Допоможи фронту» Богдан Дідич.

Політика

Фото для новини

19:14 10 грудня 2014 р.

Орієнтовно після обіду в п'ятницю до Львова повернуться більше 300 десантників 80-ї бригади, – Міноборони

Керівник регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк повідомив у середу: «Більше 300 військовослужбовців прибудуть до місця постійної дислокації до Львова, де матимуть змогу два тижні відпочити, а після того продовжити виконання завдань за призначення наразі у пункті постійної дислокації».

Ситуації

Фото для новини

19:07 10 грудня 2014 р.

Навіть якщо вся Україна залишиться без електрики, Західна Україна виживе, – експерт (відео)

Якщо споживачів не відмикатимуть від електроенергії централізовано, то може статися, що електричні мережі із певним захистом за частотою будуть відмикатися самостійно. Це призведе до хаотичного відімкнення окремих регіонів та порушення енергетичного балансу в країні. Така ситуація може вилитися у багатомільярдні втрати.

Економіка

Фото для новини

18:22 10 грудня 2014 р.

30% ціни на бензин – це заробіток нафтотрейдерів. Тому ціна буде тільки зростати, – експерт (відео)

Ціни на нафтопродукти будуть зростати, поки падатиме гривня. Тому що Україна імпортує пальне з сусідніх країн, акцизний збір платимо у валюті. І також є змова нафтотрейдерів.

Економіка

Фото для новини

17:55 10 грудня 2014 р.

На Головному залізничному вокзалі Львова натрапили на гранатометний постріл ВОГ-25 та штик-ніж (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учора, 9 грудня, о 19:58 в касовому залі Головного залізничного вокзалу станції «Львів» на площі Двірцевій, 1 виявлено підозрілий військовий рюкзак, до якого тривалий час ніхто не підходив.

Кримінал

Фото для новини

17:52 10 грудня 2014 р.

Польські пожежники подарували своїм львівським колегам спеціальне аварійно-рятувальне обладнання

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, львівські рятувальники отримали від польських колег у рамках міжнародної співпраці спеціальне аварійно-рятувальне обладнання.

Ситуації

Фото для новини

17:38 10 грудня 2014 р.

Львівські пластуни запрошують допомогти святому Миколаю з подарунками для воїнів на передовій

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, смаколики слід приносити до 18 грудня у Пластову домівку на вулиці Шептицьких, 16 (2-й поверх).

Культура

Фото для новини

17:34 10 грудня 2014 р.

Попередження про замінування будівлі Львівських обласних ради й держадміністрації не підтвердилося (відео)

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні до правоохоронців надійшло вже 105-те з початку року повідомлення про неправдиве замінування тих чи інших об’єктів у Львові та області.

Кримінал

Фото для новини

16:40 10 грудня 2014 р.

Гуртки дитячих клубів Львова працюватимуть упродовж усіх зимових канікул

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, гуртки дитячих клубів запрошують дітвору разом провести «Андріївські вечорниці», свято Миколая й новорічні вечірки.

Культура