Новини Львова (cтор. 7570)

Фото для новини

16:23 10 грудня 2014 р.

14 грудня у Львові – збір смаколиків і подарунків військовим на передовій

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю вихованці катехитичних шкіл збиратимуть на своїх парохіях (храм Положення Пояса Пресвятої Богородиці, храм Пресвятого Серця Христового, храм Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці та інші) смаколики й подарунки для військових.

Культура

Фото для новини

15:36 10 грудня 2014 р.

Львівські правоохоронці затримали керівника підприємства, яка вимагала хабар за оренду

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 40-річна керівник ТзОВ вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду у розмірі 7200 гривень за надання йому частини орендованого товариством приміщення розважального центру під облаштування ремонтної майстерні.

Кримінал

Фото для новини

15:28 10 грудня 2014 р.

Сьогодні у Львові шукають вибухівку в будівлі обласних ради й держадміністрації

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, з приміщень обласних ради й держадміністрації евакуйовують їх працівників і відвідувачів.

Кримінал

Фото для новини

14:58 10 грудня 2014 р.

Волонтери доставили бійцям 34-го блокпосту зібране ними біля пам’ятника королю Данилу у Львові

Як повідомили в середу в громадській ініціативі «Допоможи фронту», захисники України отримали інструменти, лампи, каремати, тактичні окуляри, коліматорні приціли теплі одяг, взуття, рукавиці, сухе пальне, вологі серветки й сигарети.

Ситуації

Фото для новини

14:41 10 грудня 2014 р.

Тележурналісти закликають допомогти в лікуванні львівського десантника Андрія Усача (відео)

Боєць 80-ї Львівської аеромобільної бригади з Рівненщини переніс не одну операцію, попереду у нього – лікування, протезування ноги та зубів і реабілітація.

Ситуації

Фото для новини

13:58 10 грудня 2014 р.

У зоні бойових дій на Донбасі істотно знизилися кількість та інтенсивність обстрілів, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Учора вперше за тривалий час українські військові на Сході не зазнали втрат».

Політика

Фото для новини

12:56 10 грудня 2014 р.

При Львівській ОДА обіцяють створити робочі групи щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 10 грудня у ній відбулась нарада щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО для індивідуального житлового будівництва.

Ситуації

Фото для новини

12:49 10 грудня 2014 р.

У Львівській облдержадміністрації попереджають – крига на водоймах дуже крихка й нестійка

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, її департамент з питань цивільного захисту просить утриматись від підлідної ловлі риби й прогулянок (переходу водойм) по льоду.

Природа

Фото для новини

11:42 10 грудня 2014 р.

У Львові судитимуть за хабарництво високопосадовців обласного управління Державної міграційної служби

Як повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури, цією правоохоронною установою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох високопосадовців Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області за обвинуваченням в отриманні від підлеглого працівника 2000 доларів США неправомірної вигоди.

Кримінал

Фото для новини

11:05 10 грудня 2014 р.

У Львові вимагала й отримала хабар заступник декана факультету одного з вищих навчальних закладів

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, заступник декана факультету одного з вищих навчальних закладів Львова вимагала та одержала 2100 гривень від студента за сприяння у здачі ним екзаменаційної сесії.

Кримінал