Сьогодні на Львівщині очікуються пориви південного вітру 17-22 метрів за секунду, на дорогах – ожеледиця

09:10 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 30 січня, синоптики також прогнозують на Львівщині невеликий мокрий сніг і дощ та слабку ожеледь, а на дорогах – ожеледицю.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 30 січня, про погодні умови на Львівщині таке:

«Метеорологічна обстановка: 30 січня пориви південного вітру 17-22 метрів за секунду. На дорогах –  ожеледиця.    

Погода: фактична – хмарна погода, подекуди – сніг. Вітер – південно-західний, 2-7 метрів за секунду. Температура повітря –  від 1° морозу до 3° тепла.          

Прогноз – хмарна погода з проясненнями. Вдень по всій території –  невеликий мокрий сніг та дощ. Слабка ожеледь. На дорогах – ожеледиця.

Вітер південний – 14 метрів за секунду, пориви – 17-22 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 2-7º тепла.  

Стан автомобільних доріг (стан покриття, опади, температура, кількість одиниць техніки і людей на розчистці) на 06:00 год. 30 січня:

а) Державні дороги: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, опадів немає, працюють (чергують) 0 (45) осіб та 0 (45) одиниць техніки. На ділянці автодороги Київ-Чоп, яку обслуговує фірма «ОНУР», працюють (чергують) 8 (21) осіб та 6 (15) одиниць техніки.  

б) Інші дороги: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, опадів немає, працюють (чергують) 0 (45) осіб та 0 (45) одиниць техніки.

в) Перевали: Орявсько-Івашківський: проїзд забезпечено, покриття - сухе, місцями невеликий сніг, температура -3°С, працюють (чергують) 0 (10) осіб та 0 (9) одиниць техніки; Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – мокре, місцями невеликий сніг,  температура -5°С, працюють (чергують) 0 (3) осіб та 0 (3) одиниць техніки». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів