Новини Львова (cтор. 7571)

Фото для новини

10:30 10 грудня 2014 р.

Сьогодні телеміст нічних чувань поєднає Львів, Київ, Маріуполь та Одесу

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, що сьогодні о 19:00 у Катедральному Соборі святого Юра відбуватиметься наживо телеміст нічних чувань з Патріаршого собору Воскресіння Христового (Київ), з Маріуполем та Одесою.

Культура

Фото для новини

09:15 10 грудня 2014 р.

Російсько-терористичні війська порушили режим припинення вогню на Донбасі більше 15 разів – «ІС» (відео)

Як повідомив у середу координатор групи військових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, у північних і північно-західних районах Донецька фіксувалися активні переміщення підрозділів противника, який перекидає сили і засоби вздовж лінії фронту.

Політика

Фото для новини

00:05 10 грудня 2014 р.

«Чекістська матриця сама спробує усунути Путіна, щоб уникнути відповідальності за напад на Україну», – політолог

Політолог Віктор Каспрук вважає: «Очевидно, що найближчим часом путінським режимом буде пройдена точка неповернення в економіці, хоча, судячи з поведінки Путіна, чекісти не думають відступати й плани відступу навіть не розглядаються».

Політика

Фото для новини

22:43 9 грудня 2014 р.

Безкоштовні квитки на матч «Металіст» – «Локерен» для читачів «Dailylviv»

«Dailylviv.com» пропонує читачам порталу п'ять безкоштовних квитків на матч Ліги Європи «Металіст» (Харків, Україна) – «Локерен» (Локерен, Бельгія). Ці квитки люб'язно надали стадіон «Арена Львів» і клуб «Металіст» для промоції українського футболу.

Спорт

Фото для новини

19:32 9 грудня 2014 р.

Сьогодні рашисти 13 разів порушили на Донбасі «режим тиші» (відео)

У прес-центрі АТО повідомили у вівторок: «Упродовж дня бандити, виконуючи накази своїх ватажків, здійснили 13 обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів на Луганському, Донецькому та Дебальцевському напрямках».

Політика

Фото для новини

19:12 9 грудня 2014 р.

На Львівщині триває підготовка 44-ї артилерійської бригади

У прес-службі Міноборони повідомили у вівторок, що на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває бойове злагодження підрозділів новоствореної 44-ї окремої артилерійської бригади.

Ситуації

Фото для новини

18:20 9 грудня 2014 р.

Львівщина отримала з державного бюджету 206,6 млн. грн на виплату соціальних допомог

Як повідомили у вівторок у прес-службі ЛОДА, Львівщина отримала отримала 206,6 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Економіка