Новини Львова (cтор. 7573)

Фото для новини

23:14 8 грудня 2014 р.

За рік в Україні знесли 504 пам’ятники головному ідолу «совків», залишається ще понад 1700

У прес-службі Українського інституту національної пам’яті повідомили також у понеділок, що «ленінопад» почав суттєво уповільнюватись цієї осені – у жовтні демонтували лише 33, а в листопаді 35».

Політика

Фото для новини

22:58 8 грудня 2014 р.

На Донбасі загинули щонайменше 5 тисяч російських військовослужбовців, – правозахисник (відео)

Засновник інтернет-спільноти «Вантаж-200 з України в Росію» Олена Васильєва заявила в понеділок: «Мені повідомляють, що в кожний рефрижератор клали до 50 тіл. Але коли вони потрапляють на територію Росії, то там вони, м’яко кажучи, зникають.

Політика

Фото для новини

22:28 8 грудня 2014 р.

Цього року львів’яни отримали 532 млн. гривень державних допомог

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, що за січень-листопад цього року управління соцзахисту ЛМР профінансувало виплату державних допомог на суму 532 млн. грн.

Економіка

Фото для новини

22:22 8 грудня 2014 р.

Відсьогодні у львівському музеї історії релігії – безкоштовний «Wi-Fi»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відсьогодні у Музеї історії релігії на площі Музейній, 1 близько 30 відвідувачів одночасно мають змогу вільно користуватись Інтернетом з допомогою безкоштовного доступу до «Wi-Fi».

Наука і техніка

Фото для новини

22:14 8 грудня 2014 р.

Правоохоронці Львівщини не пропустили в Україну 20 тонн контрафактного сиру

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, поблизу міжнародної траси у Жовківському районі, правоохоронці виявили машину завантажену твердим сиром іноземного походження, загальною масою понад двадцять тонн.

Кримінал

Фото для новини

20:14 8 грудня 2014 р.

Російські спецслужби намагаються організувати теракти в Західній Україні, – СБУ (відео)

Російські спецслужби намагаються заслати до Західної України або знайти тут спеціалістів з хорошим вишколом, щоби чинити теракти. Дилетанти з цим не впораються.

Політика

Фото для новини

19:00 8 грудня 2014 р.

Головний міліціонер Львова запросив студентів-рашистів – щоб свіже повітря вивітрило їх маразм

Очільник міського відділу МВС Сергій Зюбаненко заінтригував у понеділок жертв кремлівської пропаганди. Тут можна побачити велику кількість автомобілів з донецькими, луганськими номерними знаками, які нічим, ніяк не пошкоджені.

Політика

Фото для новини

18:40 8 грудня 2014 р.

Сьогодні в зону бойових дій вирушили 15 співробітників Державтоінспекції Львівщини

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 8 грудня, для виконання бойових завдань у зону проведення антитерористичної операції виїхали п'ятнадцять працівників Державтоінспекції.

Ситуації

Фото для новини

18:30 8 грудня 2014 р.

Львів’яни відновлять дві школи на Луганщині

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, її делегація оглянула пошкоджені бойовими діями дві загальноосвітні школи Щастя. Після огляду було прийнято рішення замінити вікна та відновити покрівлі цих навчальних закладів.

Наука і техніка