УМВС Львівщини: «Жертви злочину можуть звертатись по допомогу до приватних охоронних структур»

15:40 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: news.mistinfo.com

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, відтепер громадяни, котрі стали жертвами злочину, можуть звертатись по допомогу до нарядів приватних охоронних структур

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС інформують сьогодні, 28 січня, в повідомленні «Відтепер громадяни, котрі стали жертвами злочину, можуть звертатись по допомогу до нарядів приватних охоронних структур»:

«26 січня керівництво Головного управління МВС України у Львівській області провели нараду з представниками охоронної діяльності, які надають охоронні послуги у Львові та області. Під час наради обговорилися питання про інформування приватних охоронних структур, через чергову частину міських райвідділів міліції та ЛМУГУМВС України у Львівській області, про повідомлення від громадян про вчинені щодо них злочинів, зокрема, про запобігання терористичних проявів, розшуку викраденого автотранспорту та номерних знаків.

Усього у області є 20 приватних охоронних структур. Із них: 17 підприємств мають пульти охорони, 14 суб’єктів господарювання залучають у місті групи швидкого реагування.

Крім того, буде залучено діючі громадські формування до виконання завдань з охорони громадського порядку, профілактики правопорушень та проведення спільних з працівниками міліції рейдів і відпрацювань. Зауважимо, що відтепер, громадяни, котрі стали жертвами злочину чи правопорушення, а також при виявленні підозрілих осіб чи предметів, можуть звертатись по допомогу до нарядів приватних охоронних структур».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів