Новини Львова (cтор. 7572)

Фото для новини

17:52 9 грудня 2014 р.

ДАІ Львівщини нагадує водіям вимоги правил дорожнього руху в разі вимкнення світлофора

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державтоінспекції, у разі вимкнення світлофора або його роботи в режимі миготіння сигналу жовтого кольору та відсутності регулювальника перехрестя вважається нерегульованим і водії повинні керуватись правилами проїзду нерегульованих перехресть та установленими на перехресті знаками пріоритету.

Ситуації

Фото для новини

17:20 9 грудня 2014 р.

«Практично завершено виведення підрозділів російських військ із території Херсонської області», – ДПСУ (відео)

Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко повідомив у вівторок, що окупанти забралися геть із Чонгара й херсонської частини Арабатської стрілки.

Політика

Фото для новини

17:00 9 грудня 2014 р.

У Львові біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть воїнам з 17.00 до 19.00 апельсини, мандарини, гранати

Громадська ініціатива «Допоможи фронту» повідомила: «Наступний тиждень оголошуємо «Тижнем святого Миколая»! Дуже просимо приносити до пам’ятника королю Данилу апельсини, мандарини, гранати, цукерки».

Ситуації

Фото для новини

16:50 9 грудня 2014 р.

Минулої доби полягли шестеро наших воїнів, поранення отримали семеро, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що незаконні збройні формування здійснили 64 обстріли сил АТО.

Політика

Фото для новини

16:10 9 грудня 2014 р.

«Псевдомінера» львівського дитсадка позбавлено волі на два роки

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, цьогоріч на території Львівщини зареєстровано загалом 88 кримінальних проваджень за фактами неправдивих повідомлень про замінування, за результатами розслідування яких до суду скеровано лише дев’ять обвинувальних актів.

Кримінал

Фото для новини

14:40 9 грудня 2014 р.

«Укренерго» вимикає електроенергію з вини приватних власників генеруючих компаній

ДП «НЕК «Укренерго» сьогодні запровадило графіки вимкнення електроенергії через те, що дисбаланс між виробництвом і споживанням електроенергії утворився внаслідок аварійних ремонтів 28 потужних енергогенеруючих одиниць на електростанціях генеруючих компаній, які не входять до складу НЕК «Укренерго», низькі запаси вугілля на складах теплоелектростанцій, а також через недостатність гідроресурсів на ГЕС.

Економіка

Фото для новини

14:27 9 грудня 2014 р.

Відімкнення електроенергії – це безгосподарність і саботаж

В Україні контрольні пакети більшості енергопостачальних підприємств є у приватній власності. Тож стосунки між споживачами електроенергії і надавачами послуг регулюються як ринкові. Однак збитки від недолугого менеджменту енергокомпанії намагаються компенсувати за рахунок звичайних мешканців, які у більшості ретельно платять за електроенергію.

Економіка

Фото для новини

12:42 9 грудня 2014 р.

На Львівщині – аварійні відімкнення струму в 15 районах, Червонограді та частині Львова

Сьогодні, 09 грудня 2014 року, за розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго», о 08:50 запроваджено графіки аварійних відімкнень (ГАВ) на Львівщині сумарною потужністю 96 мегават (МВт).

Ситуації

Фото для новини

10:05 9 грудня 2014 р.

На Львівщині правоохоронці госпіталізували немовля, виснажене його неадекватними батьками

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, його співробітники натрапили під час перевірки квартири неблагополучної сім’ї на 10-місячне немовля, яке спало в кухні на підлозі з двома собаками.

Кримінал

Фото для новини

09:52 9 грудня 2014 р.

На Львівщині загинув під час пожежі 71-річний чоловік

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, вогнеборці під час ліквідації займання виявили на місці події тіло власника помешкання.

Ситуації

Фото для новини

09:45 9 грудня 2014 р.

11 грудня у Львові урочисто відкриють Фабрику Святого Миколая

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер, о 12.00 у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв в рамках проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде» уже в чотирнадцяте відбудеться урочисте відкриття «Фабрики Святого Миколая».

Культура

Фото для новини

09:00 9 грудня 2014 р.

Українська артилерія знищила п'ять танків, по дві РСЗВ і гаубиці та чотири вантажівки з боєприпасами ворога, – «ІС» (відео)

Координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у вівторок: «Упродовж останньої доби в Донецьк прибули дві зведені ротні тактичні групи (РТГ) – російських військ і найманців. РТГ, укомплектована кадровими російськими військовослужбовцями-контрактниками, оснащена штатними технікою та озброєнням».

Політика

Фото для новини

08:15 9 грудня 2014 р.

Минулої доби українська артилерія відповіла на 64 спроби атак ворога 56-ма вогневими ударами (відео)

У прес-центрі АТО повідомили також у вівторок: «Інформуємо про те, що події сьогоднішнього дня продемонструють реальні прагнення незаконних військових формувань до припинення вогню на Донбасі».

Політика