У Львові невдоволений бездіяльністю прокурорів облив кров'ю вхід до їх будівлі

19:58 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Сьогодні о 16.35 у центрі Львова чоловік облив кров'ю центральний вхід до будівлі прокуратури Львівської області на проспекті Шевченка й зник з місця події, але згодом був затриманий.

Київська газета «Сегодня» інформує в середу в повідомленні «У Львові чоловік облив кров'ю центральний вхід в обласну прокуратуру»:

«Сьогодні о 16.35 у центрі Львова чоловік облив кров'ю центральний вхід у будівлю прокуратури Львівської області на проспекті Шевченка і зник з місця події. Про це повідомляє інспектор відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Людмила Дячок.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції. Вжитими заходами чоловіка, який, як з'ясувалося, вилив біля входу в обласну прокуратуру шість літрів свинячої крові, затримали і доставили для дачі пояснень у Галицький райвідділ міліції Львова.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що його спонукав до вчинення такого вчинку «протест проти дій та бездіяльності працівників прокуратури». Працівники міліції з'ясовують всі обставини інциденту. У прес-службі прокуратури Львівської області не коментують цей випадок».

Про це повідомляється в середу на сайті київської газети «Сегодня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів