Більше двадцяти «кіборгів» обміняють на полонених бойовиків (відео)

23:34 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Керівник центру визволення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан повідомив у середу: «Більше 20 полонених «кіборгів» будуть обмінені, але не за схемою «всіх на всіх».


Відео: «112 Україна»

Телеканал «112 Україна» передає сьогодні, 28 січня, в повідомленні «Понад 20 полонених «кіборгів» будуть обмінені, але не за схемою «всіх на всіх», – Рубан»:

«Більше 20 полонених «кіборгів» (захисники донецького аеропорту) будуть обмінені, але не за схемою «всіх на всіх». Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів керівник центру визволення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан.

«Захарченко (лідер «ДНР». – Ред.) заявив, що вони («кіборги». – Ред.) будуть обміняні, але не так, як по більшій обміну «всіх на всіх», а вони виставлять свій список, і за ним пильно стежити, тобто вони хочуть отримати конкретних бійців, які затримані українською стороною, тих, про яких кажуть «руки в крові». Вони хочуть забрати своїх ополченців, і відповідно «кіборги» у нас вважаються елітним підрозділом, їх будуть міняти на цих бійців», – зазначив Рубан, підкресливши, що зараз закінчується друга частина великого технічного обміну «всіх на всіх».

«Найближчим часом він (обмін. – Ред.) буде проведений, після цього буде розмова про обмін решти бійців і «кіборгів» в тому числі, – додав Рубан. – Четверо, я знаю, перебувають у лікарні, і в одного ампутація кінцівки, і вирішується питання по нього в першу чергу. Решта в задовільному стані і чекають підготовки до обміну».

Раніше в. о. прес-секретаря Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов повідомив, що поранені «кіборги», які потрапили в полон бойовиків, перебувають у лікарнях Донецька».

Про це повідомляється в середу на сайті  телеканалу «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів