У приміщенні департаменту освіти Львівської ОДА побилися троє його працівників

20:27 31 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: business.ua

Голова облдержадміністрації Олег Синютка повідомив у суботу: «Справжній маразм: в приміщенні департаменту освіти побилися троє працівників».

«Справжній маразм: в приміщенні департаменту освіти побилися троє працівників. По-перше, проведемо службове розслідування. По-друге, думаю, що іх треба звільнити від нинішніх обов'язків і скерувати туди, де іх вміння застосовувати фізичну силу принесе користь Украіні повідомив сьогодні, 31 січня, голова Львівської облдержадміністрації. Олег Синютка.

Олег Синютка  написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

Як вдалося з`ясувати інтернет-виданню «Zaxid.net», бійка чиновників з департаменту освіти обласної адміністрації сталася у суботу, 31 січня, у приміщенні ЛОДА.

Участь у бійці брали троє чоловіків, всі вони працюють у цьому департаменті, в тому числі займаючи і керівні посади. Очолює департамент освіти і науки ЛОДА жінка – Олександра Небожук.

Причина конфлікту невідома. Субота 31 січня для чиновників ЛОДА була робочим днем, який був перенесений за розпорядженням Кабміну на суботу – замість додаткового вихідного, який вони мали 8 січня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів