Новини Львова (cтор. 6677)

Фото для новини

09:56 11 вересня 2015 р.

На Львівщині нададуть земельні ділянкі 3750 учасникам війни на сході України, – ЛОДА

Начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів облдержадміністрації Володимир Лаврін запевнив: «Робота щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО проводитиметься і в наступному році».

Ситуації

Фото для новини

09:50 11 вересня 2015 р.

У Львові вперше засудили торговця чужими логінами й паролями

Доведено, що мешканець Львова систематично з власної домівки, через створений ним інтернет-магазин, здійснював продаж облікових даних інших осіб, зокрема логінів та паролів до платіжних систем, а саме до автоматизованих систем.

Кримінал

Фото для новини

21:31 10 вересня 2015 р.

У Львові розкажуть про штрафи для бенефіціарів

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації та реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення", повідомляє прес-служба глави держави у четвер, 10 вересня 2015 року.

Економіка

Фото для новини

20:15 10 вересня 2015 р.

Громади Львівщини – лідери з мобілізації отримають фінансову підтримку на інфраструктурні проекти

Вісім сільських рад Львівської області, котрі впродовж шести хвиль мобілізації найкраще поповнили ряди Збройних Сил України, матимуть змогу реалізувати найактуальніші соціальні та інфраструктурні проекти.

Політика

Фото для новини

18:42 10 вересня 2015 р.

Синютка розгородив озеро Задорожне на Львівщині

Огорожі, незаконно встановлені на прибережній смузі озера Задорожного, що у Миколаївському районі Львівської області демонтовано. Про це повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Олексій Балицький.

Ситуації

Фото для новини

18:37 10 вересня 2015 р.

Культурний конгрес закінчився у Львові

ІІІ Конгрес культури Східного партнерства зібрав у Львові понад 600 учасників із двадцяти країн світу. 4-6 вересня тривали дискусії у п’яти паралельних тематичних напрямках: «Криза європейських цінностей», «Культурна політика та економіка культури», «Страх у культурі/Культура страху», «Мистецтво як провокатор змін», «Комунікації культури».

Культура

Фото для новини

18:28 10 вересня 2015 р.

У Львові відкрили виставку «Українська Друга світова»

У Львові до 70-річчя завершення Другої світової війни Інститут національної пам’яті представив український вимір тієї війни. Виставку «Українська Друга світова» експонують 10-13 вересня на площі Ринок. На 24 стендах представили унікальні фото і факти, що розкривають участь понад 6 мільйонів українців у боротьбі на всіх фронтах війни від Атлантики до Тихого океану.

Політика

Фото для новини

15:01 10 вересня 2015 р.

Кремль хоче легітимізувати «ДНР» і «ЛНР» перемовинами з Києвом

Так звані самопроголошені «Донецька і Луганська народні республіки» готові провести місцеві вибори на основі українського законодавства та за участю спостерігачів ОБСЄ, але для цього необхідні прямі консультації між Києвом, Донецьком і Луганськом. Про це заявив голова МЗС РФ Сергій Лавров, передає РІА «Новости».

Політика