На Львівщині нададуть земельні ділянкі 3750 учасникам війни на сході України, – ЛОДА

09:56 11 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: novadoba.com.ua

Начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів облдержадміністрації Володимир Лаврін запевнив: «Робота щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО проводитиметься і в наступному році».

«Для учасників АТО за програмою розроблення містобудівної документації у Львівській області на 2015 рік виготовляється 50 генеральних планів населених пунктів, які призначені для індивідуальної житлової забудови. На виконання цієї програми з обласного бюджету спрямовано 1200 тисяч гривень, ще 600 тисяч гривень скерували  з міського бюджету Львова», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли:

«У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. За словами начальника управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ЛОДА Володимира Лавріна, на сьогодні скеровано у 17 районів області субвенції місцевим бюджетам на розроблення містобудівної документації.

«На Львівщині майже сім тисяч учасників АТО звернулися щодо надання їм земельних ділянок. Зараз розробляються проекти землеустрою, 3750 військовослужбовців вже отримали позитивне рішення, – повідомив Володимир Лаврін. – Ця робота щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО проводитиметься і в наступному році».

В області станом на сьогодні земельними ділянками під індивідуальне житлове будівництво забезпечено 37 сімей загиблих учасників АТО. Житлом забезпечено 15 таких родин».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів