Новини Львова (cтор. 6678)

Фото для новини

14:58 10 вересня 2015 р.

На керівні посади у реформованій прокуратурі претендує 3% новачків, решта – старі кадри

На керівні посади у реформованій прокуратурі претендують не більше трьох відсотків тих, хто ніколи не працював у цій системі. Хоча точної цифри активісти назвати не можуть, їм її не повідомляють.

Ситуації

Фото для новини

14:28 10 вересня 2015 р.

Італія стала 23-ю країною ЄС, яка ратифікувала угоду з Україною

Парламент Італії ратифікував угоду про асоціацію між Україною та Європейським союзом. Про це повідомив на своїй сторінці у мережі мікроблогів Twitter посол Італії в Україні Фабріціо Романо.

Політика

Фото для новини

12:53 10 вересня 2015 р.

У центрі Львова навчатимуть невідкладній меддопомозі

У п’ятницю, 11 вересня, з нагоди Всесвітнього дня невідкладної медичної допомоги навпроти Львівського театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької (проспект Свободи, 28) відбудеться майстер-клас з основ надання домедичної допомоги та показові виступи бригад екстреної медичної допомоги. Початок заходу об 11:00 годині.

Медицина

Фото для новини

12:40 10 вересня 2015 р.

Пістолет і набої знайшли у зловмисника, який пограбував фірму-перевізника у Львові

Предмет, подібний на пістолет та набої, правоохоронці вилучили під час санкціонованого обшуку, проведеного у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фатом розбійного нападу.

Кримінал

Фото для новини

10:18 10 вересня 2015 р.

На Форумі видавців у Львові о 14.00 презентуватимуть «Думки митрополита Шептицького»

У Музеї етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України на проспекті Свободи, 15 представлять неабияке джерело для вивченні історії релігійної думки в Україні ХХ століття.

Історія