Пістолет і набої знайшли у зловмисника, який пограбував фірму-перевізника у Львові

12:40 10 вересня 2015 р.

Фото до новини

Предмет, подібний на пістолет та набої, правоохоронці вилучили під час санкціонованого обшуку, проведеного у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фатом розбійного нападу.

Про це інформує прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.187 (розбій) КК України, правоохоронці 9 вересня провели санкціонований обшук у квартирі 53-річного львів’янина.
 
«Під час обшуку працівники міліції виявили предмет, схожий на пістолет та патрони калібру 7,62 мм, які відправлені на судово-балістичну експертизу. А вже за висновками експертів ми будемо знати, чи це та сама зброя, якою зловмисник погрожував жертві під час скоєння розбійного нападу», - розповів начальник Франківського райвідділу міліції підполковник міліції Роман Гранківський.
 
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
 
Нагадаємо, 25 серпня у Франківському районі Львова, зловмисник, погрожуючи менеджеру фірми-перевізника предметом, подібним на пістолет, заволодів грошима у сумі більше восьми тисяч євро та мобільним телефоном.

Триває слідство.
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів