Міліція розслідує у Львові справу про шахрайство кредитора

09:58 11 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ap-center.com

80-річний львів’янин звернувся до Залізничного райвідділу МВС зі заявою про те, що він став жертвою шахрайства. Сума завданих йому збитків становить щонайменше $1200.

Як з’ясувалося під час розслідування, пенсіонеру терміново знадобилося $400 доларів США. Позичити необхідну суму погодився 52-річний мешканецьПустомитів, однак зажадав від чоловіка якесь майно під заставу.  

23 серпня львів’янин залишив у кредитора свій автомобіль «Рено Лачеті» – разом із документами та ключами від машини. А через два тижні, коли привіз гроші, аби віддати борг, дізнався, що кредитор заставлений автомобіль уже продав.

Дане діяння підпадає під кваліфікацію частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). За його вчинення передбачається покарання у вигляді штрафу в розмірі до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Про це повідомили сьогодні, 11 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів