У Львові закриють до початку жовтня на ремонт перехрестя проспекту Свободи й вулиці Коперника (відео)

09:15 11 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий анонсував: «До початку жовтня закриємо на ремонт перехрестя вулиці Коперника й проспекту Свободи».

Як зазначив у своєму відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий, для проїзду вже відкрили перехрестя проспекту Свободи й вулиці Гнатюка і та відновив рух тролейбус №13, а на початку жовтня повинні завершити роботи на вулиці Сихівській. Окрім того, виконано вже понад 90% від запланованих робіт з прокладання трамвайної колії на ділянці від Сихівського моста і до ринку «Санта-Барбара». Андрій Садовий зазначив також:

«Приділяємо зараз велику увагу ремонтам, які створюють проблеми для транспорту, а тому стоїть завдання закінчити все вчасно і якісно. Цього тижня оглянув ремонти на вулиці Сихівській. Роблять – якісно. На початку жовтня роботи будуть завершені. Після цих робіт переходимо до ремонту просп. Червоної Калини.

Уже відкрили для проїзду перехрестя вулиці Гнатюка й проспекту Свободи. Відновив свій рух тролейбус №13. До початку жовтня закриємо на ремонт перехрестя вулиці Коперника – проспекту Свободи. 

Щодо трамваю на Сихів, то тут виконали понад 90% робіт від запланованих на відрізку від Сихівського моста і до ринку «Санта-Барбара». Кільце для повороту трамваю за ринком вже практично готове. Залишилося 200 метрів дороги, роботи на яких не робляться до вирішення проблем з ринком».

Це повідомлення передали «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів