Культурний конгрес закінчився у Львові

18:37 10 вересня 2015 р.

Фото до новини

ІІІ Конгрес культури Східного партнерства зібрав у Львові понад 600 учасників із двадцяти країн світу. 4-6 вересня тривали дискусії у п’яти паралельних тематичних напрямках: «Криза європейських цінностей», «Культурна політика та економіка культури», «Страх у культурі/Культура страху», «Мистецтво як провокатор змін», «Комунікації культури».

У Львівському палаці мистецтв Конгрес культури створив майданчик міських культурних проектів з України і не тільки. Відібрані на відкритому конкурсі, до експозиції потрапили 22 міста і 2 села зі своїми арт-проектами та презентаціями. Тут також відбулися важливі дискусії Конгресу про досвід культурного стратегування міст та про культуру політичного вибору. 6 театральних колективів, понад три десятки музичних проектів та шість візуальних – усе це було презентовано у рамках Конгресу культури у Львові.

Водночас з Конгресом культури Східного партнерства у Львові відбувся Фестиваль переселенців і львів’ян, що познайомив містян з культурою кримських татарів і жителів Сходу України. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів