Депутати Львівської облради спрямували на медичну допомогу 87,4 млн. гривень

14:55 31 січня 2017 р.

Комплексну програму надання медичної допомоги мешканцям Львівської області на 2017-2020 роки розширили з п’яти до 16 складових.

За таку ініціативу проголосували сьогодні, 31 січня, депутати під час сесії Львівської обласної ради. За словами в.о. директора департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Ірини Микичак, упродовж 2016 року комплексна програма мала п’ять складових, зараз програма значно розширюється – до 16 сегментів.

Очільниця департаменту також конкретизувала: «Зокрема, це надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю, покращення медичної допомоги хворим з легеневою гіпертензією, забезпечення невідкладної серцево-судинної хірургії, високоспеціалізована медична допомога хворим з офтальмологічною патологією, покращення медичної допомоги ревматологічним хворим на важкі форми артриту, допомога пацієнтам зі зниженим слухом, донорство крові та інші».

Про це повідомили сьогодні, 31 січня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували: «Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації комплексної Програми у 2017 році, – 87 мільйонів 426 тисяч гривень. Розпорядники коштів – обласна клінічна лікарня, обласний госпіталь інвалідів війни, обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом, обласний центр служби крові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів