Вініл Клуб у Львові зняв з поличок всю продукцію, яка дотична до росії чи її культури

03:42 7 квітня 2022 р.

Фото до новини

У перші дні війни Вініл Клуб зняв з продажу вініли усіх російських виконавців та лейблів. Після кривавих подій у Бучі та інших містах під Києвом з поличок зняли всю продукцію, яка дотична до росії чи її культури.

Про це повідомив засновник Вініл Клубу Олег Мацех, пише Dailylviv.com.

"У перші дні війни Вініл Клуб вирішив зняти з продажу вініли усіх російських виконавців та лейблів. Після останніх подій ми зняли з поличок ВСЮ продукцію, яка будь-яким чином дотична до росії чи її культури, в т.ч. класичних композиторів, диригентів та музикантів усіх часів, будь-яких творів російською тощо. 

Своїми діями ми декларуємо, що повністю відмежовуємось від усього російського! Ми - за тотальну ізоляцію будь-якого продукту, дотичного до росії і компромісам тут не місце!

Ми не підтримуємо українських виконавців, що співають російською, схвалюють російську культуру, мають нейтральну або проросійську позицію, ми не продаватимемо їхні вініли і наші інформаційні платформи для них зачинені.

Ми закликаємо та ведемо роботу з видавцями та нашими партнерами щодо їхнього виходу з російського ринку. Ми закликаємо усі українські вінілові магазини до бойкоту усього російського", - написав Олег Мацех.

За його словами, хороших чи поганих російських виконавців більше не існує. Ця російська «культура» несла та несе в собі імперський посил, вона зневажає свободу та особистість, вона возвеличує російську державу, в якій виросли виродки та покидьки, що вбивають, гвалтують жінок та дітей. 

"росія - імперія зла. Кожний культурний діяч, композитор, виконавець чи письменник, який вносив свій вклад в її культуру, тим самим возвеличував її. Кожний з них несе відповідальність за її мерзотні діяння. Цю відповідальність вони нестимуть, поки ця держава докорінно не зміниться та не спокутує свої гріхи, якщо це взагалі можливо.

Не справа та не на часі українцям шукати невинних серед росіян! Нехай тепер самі рятують себе та свою культуру",- наголосив Олег Мацех.

Скільки відвідувачів може бути у закладах культури Львівщини у квітні

Росія згине від поезії вільних: понад 10 тисяч віршів сімома мовами написано в час війни

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів