У Берліні 16-річний син нацгвардійців зі Львова відкрив благодійний концерт для допомоги Україні

23:04 20 березня 2022 р.

Фото до новини

Єгор Бахмут - учень державного музичного ліцею ім. Соломії Крушельницької. Його тато – військовий хірург, мати - служить у Національній гвардії. З початком повномасштабної збройної агресії проти України юнак самостійно виїхав до Німеччини, аби мама й тато спокійно боронили рідну землю.

Про це інформує Національна гвардія, пише Dailylviv.com.

У камерній залі Ukrainische Botschaft in Berlin Посольство України у ФРН спільно з Mauermuseum - Museum Haus am Checkpoint Charlie організували благодійний концерт на підтримку України.

На заході були присутні Надзвичайний і Повноважний Посол України у ФНР Андрій Мельник та Президентка Німецького Червоного хреста Герда Хассельвельдт.

Відкривав концерт юнак зі Львова, син нацгвардійців, які наразі боронять країну. 16-річний Єгор Бахмут виконав твір Mazurka Фредеріка Шопена. У концерті також взяли участь українські зірки світу класичної музики.

Львівський митець Сергій Горобець під звуки музики, що лунала, створив картину, яка буде виставлена на аукціоні. Усі кошти, що зібрали за концерт та продаж картини, будуть передані гуманітарній організації «Червоний хрест» для забезпечення першочергових потреб українців.

Загалом під час концерту було зібрано 20 000 євро.

У Варшаві відбудеться концерт солідарності з Україною

У Лондоні і Даремі сьогодні лунатимуть дзвони в унісон зі львівськими

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів