Львівський осередок Товариства Червоного Хреста відправив на Луганщину вантаж на 240 тисяч гривень

14:30 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У прес-службі облдержадміністрації повідомили також «Щоденному Львову», що обласна організація Товариства Червоного Хреста України постачає надала з початку року допомогу медикаментами для лікування поранених бійців на суму 93 тисячі гривень.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 26 березня, «Щоденному Львову»:

«Щомісяця Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України постачає ліки Західному регіональному військовому медичному центру. З початку 2015 року надано допомоги медикаментами для лікування постраждалих у зоні АТО на загальну суму 93 тисячі гривень.

Також силами волонтерів-перукарів Червоного Хреста двічіна тиждень проводиться акція, де одужуючим учасникам АТО роблять стрижки та зачіски. На цей час у військовому медичному центрі знаходиться на лікуванні 600 осіб, з них 140 – після повернення з зони АТО.

Надають у Червоному Хресті й гуманітарну допомогу. Нещодавно на Луганщину було відправлено вантаж на загальну суму 240 тисяч гривень. Серед найнеобхіднішого були медикаменти, ковдри, постіль, посуд, а також 650 фільтрів для очищення води.

У межах Всеукраїнського благодійного місячника Червоного Хреста, який проходитиме у квітні, до Великодня готується благодійна акція «Подаруймо свято воїнам». Під час акції, 600 осіб які перебувають у Західному регіональному військовому медичному центрі отримають освячені Паски. Посвячення відбуватиметься у каплиці Центру а патронажні медичні сестри Червоного Хреста особисто передадуть їх кожному одужуючому воїнові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів