У Варшаві для українців зберуть кошти на міжнародному благодійному телемарафоні

17:24 27 березня 2022 р.

Фото до новини

Мета телемарафону «Save Ukraine – #Stop War» — охопити мільйони людей у ​​всьому світі, щоб допомогти українцям вижити та перемогти у війні.

Президенти Анджей Дуда, Володимир Зеленський, прем’єр-міністри зокрема Канади, Нідерландів, Чехії та Іспанії виступлять під час недільного благодійного телемарафону «Save Ukraine – #StopWar», повідомив у неділю віце-прем’єр-міністр Пьотр Ґлінський у Twitter. Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.com.

Мета «Save Ukraine – #Stop War» — охопити мільйони людей у ​​всьому світі, щоб допомогти українцям вижити та перемогти у війні. Благодійний телеконцертний марафон відбудеться 27 березня о 17:30 (18:30 за київським часом). Його транслюватиме TVP англійською мовою, що пізніше буде ретранслюватися в інших 20 країнах Європи та світу, розташованих у різних часових поясах. Концерт також можна буде побачити на екранах у спеціально створених зонах на головних площах європейських міст – зокрема на площі Дефіляд у Варшаві, на Староміській площі в Празі, біля Бранденбурзьких воріт у Берліні, на Трафальгарській площі в Лондоні або на площі Кафедрального собору - а також на стрімінґових платформах і в соціальних мережах.

Під час концерту транслюватимуться виступи політиків. Міністр культури Пьотр Ґлінський повідомив у Twitter у неділю, що виступлять, серед іншого, президент України Володимир Зеленський, президент Польщі Анджей Дуда та зокрема прем'єр-міністри Канади, Нідерландів, Чехії та Іспанії. Центром подій стане варшавська студія Telewizja Polska. Саме звідти ведучі спілкуватимуться з художниками, спортсменами, лідерами думок та волонтерами з усієї Європи, які демонструватимуть свою підтримку охопленій війною Україні.

У концерті, який триватиме дві години, візьмуть участь музиканти, художники, громадські активісти, лідери думок, актори, спортсмени та волонтери з усього світу. Серед запрошених гостей – всесвітньо відомі гурти та виконавці, такі як: Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, Крейґ Девід, переможці Євробачення Сальвадор Собрал і Netta та інші. У концерті також візьмуть участь українські артисти: ДахаБраха, Руслана, THE HARDKISS, Jamala, Go_A, MONATIK, Alyona Alyona та інші.

Концерт буде супроводжуватися збором коштів для жертв війни та поліпшення ситуації, пов’язаної з гуманітарною кризою в Україні. Кошти, зібрані до, під час та після заходу, надійдуть на офіційні рахунки Міністерства соціальної політики України та будуть спрямовані на забезпечення потреб у харчуванні, проживання людей, які залишили свої домівки внаслідок бойових дій, забезпечення потреб, пов’язаних із одягом, постачанням медикаментів, одноразовою матеріальною допомогою та іншою допомогою, пов’язаною з першочерговими життєвими потребами.

У Варшаві відбудеться концерт солідарності з Україною

"Станцію Львів" покажуть сьогодні безкоштовно всім, кого вмістить Театр ляльок

Луганські музиканти дадуть перший концерт у Львівському органному залі: година бароко

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів