Культура (cтор. 407)

Фото для новини

12:52 6 січня 2015 р.

Самотні львів’яни літнього віку проведуть сьогодні Святвечір у колі своїх ровесників

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в Центрі дозвілля для літніх при храмі Святого Климента Папи на вулиці Генерала Чупринки, 70 та в Центрі дозвілля для літніх при Храмі всіх святих українського народу на вулиці Симона Петлюри, 32 проведуть Святвечір для одиноких львів’ян літнього віку.

Культура

Фото для новини

12:46 6 січня 2015 р.

У Львові спільна святкова трапеза бездомних розпочнеться на вулиці Кирилівській, 3а о 17.00

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 6 січня, в Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вулиці Кирилівській, 3а традиційно відбудеться Святвечір для підопічних цієї установи.

Культура

Фото для новини

09:44 6 січня 2015 р.

Львів’ян закликають святкувати без салютів, феєрверків і піротехнічних засобів

Як нагадали у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ще в липні сесія міськради прийняла ухвалу № 3706 від 31.07.2014 «Про тимчасову заборону використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час проведення масових заходів».

Культура

Фото для новини

09:35 6 січня 2015 р.

Завдяки зібраним на святі «Різдво в Гаю» коштам відреставрують Шевченківський гай у Львові (програма)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зі 7 до 11 січня в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбудеться свято «Різдво в Гаю».

Культура

Фото для новини

09:00 6 січня 2015 р.

Родини учасників війни зі Львова отримали різдвяні подарунки українців Німеччини (відео)

Близько ста родин, чиї рідні перебувають на сході в зоні бойових дій, хто втратив чоловіка чи тата, несподівано отримали різдвяні подарунки від української громади Штутгарта в Німеччині.

Культура

Фото для новини

19:51 5 січня 2015 р.

Викладач зі Львова навів список тих банків і компаній, від яких вимагатиме користування українською мовою

Старший викладач кафедри програмування Львівського національного університету імені Івана Франка Святослав Літинський склав на перший квартал поточного року список з одинадцяти справ, які він втілюватиме як самотужки, так і з компаньйонами.

Культура

Фото для новини

11:35 5 січня 2015 р.

Біля головної ялинки Львова розпочнеться о 16:00 майстер-клас з розмальовування персонажів шопки

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 5 січня, всі охочі зможуть взяти участь у майстер-класі з розмальовування персонажів шопки, встановленої біля головної ялинки міста.

Культура

Фото для новини

22:22 4 січня 2015 р.

Екс-ректора Львівської Богословської Академії нагороджено Орденом Почесного Легіону (відео)

Як повідомив у неділю Департамент інформації УГКЦ, Єпископ єпархії Святого рівноапостольного князя Володимира Великого в Парижі для українців візантійського обряду у Франції, країнах Бенілюксу та Швейцарії Борис (Ґудзяк) став кавалером ордену Почесного легіону.

Культура