З Нідерландів до Львова везуть 60 тисяч цибулин сортових тюльпанів

16:42 31 жовтня 2022 р.

Фото до новини

З Нідерландів до Львова прямує 60 тисяч цибулин різних сортових тюльпанів, більшість з яких стануть окрасою центральної частини міста.

Такий подарунок Львову надав голландський підприємець, за сприяння почесного консула України в Королівстві Нідерланди Еміля Бернару де Севрен Жакет та за посередництва бізнес-омбудсмена Львова Сергія Кіраля.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Я би також хотів подякувати нашому представнику України при Європейському Союзі Всеволоду Ченцову, адже завдяки йому нам вдалось налагодити контакти. Ще будучи послом України в Нідерландах він налагодив стосунки з одним із почесних консулів. Це голландець, підприємець, який вже робив подібний проєкт в Києві до війни. Цього разу запропонували зробити такий проєкт у Львові як жест підтримки України та українських міст», - розповів Сергій Кіраль.

"Більшість рослин висадять довкола старого міста з особливою увагою до Опери та проспекту Свободи. А також в кількох парках і трохи в районах. Адже 60 тисяч – це дійсно багато!», - зазначила керівниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова.

У Львові кожен може висадити іменне дерево, заплативши 2,2 - 4,5 тис грн

На Львівщині за день висадили 200 тисяч дубів і сосен, - ЛОВА

Завтра у Львові висадять клепарівські черехи

У парку імені І. Франка пострижуть 100 кущів: мешканців запрошують на майстер-клас

В Україні стартувала кампанія з висадки 1 млрд дерев, а у Львові хочуть зрубати 20 га лісу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів