Що подарувати друзям на весілля: найкращі ідеї

17:37 16 серпня 2022 р.

Фото до новини

.

Створення союзу — це завжди чудове свято, особливо, коли мова йде про двох ваших найкращих друзів. Ще від моменту пропозиції подружки нареченої думають про наряди, а друзі нареченого — про те, як будуть відриватися під час святкування. Але й не можна забувати про ще одну дуже важливу річ — подарунок на весілля молодятам.

Тож сьогодні ми з вами поговоримо саме на цю тему й підберемо варіанти на різний бюджет.

1. Побутова техніка

Створення сім’ї — це завжди великі витрати. Адже після весілля треба подумати про побут: що буде прати речі, хто варитиме каву й готуватиме обіди. Тож електронні помічники — безпрограшний варіант для новоспеченої сім’ї. Ви можете запитати пару про їх потреби, або ж запропонувати їм власні варіанти:

  • Робот-пилосос візьме частину домашніх обов’язків на себе, щоб молодята мали більше часу на важливіші справи. Віддайте перевагу пристрою, який не лише прибирає сміття, а й миє підлогу.

  • Кавова машина. Зверніть увагу на тип: ріжок, капсульна чи автоматична), скільки порцій кави готує одночасно, й чи можна регулювати міцність напою. Ні, це не розкіш — це зручність для справжніх поціновувачів кави.

  • Мультиварка. Це буде незамінна річ для приготування обідів, особливо коли на світ з’явиться малюк. Антипригарна чаша не дозволяє зіпсувати якість страви, та й сама техніка є досить простою в користуванні. Обирайте модель з функцією скороварки та смаження.

2. Посуд та кухонні девайси

Пам’ятаєте, скільки сервізів у батьків стоїть в серванті? Більшість з них вони отримали саме на весіллі. В цьому великий плюс — в гості завжди можна прийняти велику компанію. Тож давайте разом подумаємо, що підібрати для ваших друзів на подарунок:

  • Табір тарілок. Тут підійде як класичний білий варіант столового посуду з мілкими та глибокими тарілками, та і стильний посуд незвичних форм та малюнків. Простіше буде, коли пара вже має власне житло — можна опиратися на інтер’єр і обирати те, що туди пасуватиме.

  • Келихи. Якщо ви знаєте, який улюблений напій молодят, сміливо підбирайте для нього об’єм келихів. Біле чи червоне вино, віскі, ігристе — звертайте увагу на особливі та унікальні фужери.

  • Набір каструль чи сковорідок. Якщо мультиварка вже є, но гарного якісного посуду для приготування їжі ніколи не буває мало. Відразу обирайте сет, де є каструлі та сковорідки різної глибини та розміру.

3. Текстиль

Такі речі, як ковдри, постільні комплекти, халати чи рушники потрібні кожній господині. Якщо знаєте, якого кольору в молодят спальна, сміливо обирайте набір білизни з сатину, попередньо уточнивши розміри ліжка.

Оскільки кожна людина прагне домашнього затишку, то молодята точно зрадіють теплим м’якеньким халатикам. На додаток можна підібрати зручні капці.

4. Подарунки-враження

Ці ідеї імпонують тим, хто хоче дарувати не матеріальне, а емоції щастя та радості. Тож спішимо з вами поділитися наступною підбіркою:

  • політ на повітряній кулі;

  • сертифікат на відвідування СПА-салону;

  • вечеря в італійському ресторані;

  • відпочинок в Карпатах або готелі за містом;

  • дегустація різних сортів вина та закусок до них.

Не соромтеся запитати друзів про wishlist або побажання — так ви точно оберете те, що їм потрібно й підтвердите статус найкращих друзів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів