Новини Львова (cтор. 8154)

17:12 27 вересня 2013 р.

АЗС концерну "Галнафтогаз" заважає будівництву розв'язки на Науковій-Стрийській

«Земельна ділянка станом на сьогодні перебуває у власності ПАТ «Концерн Галнафтогаз» і оформлена власність на цю земельну ділянку перешкоджає будівництву дороги», - зазначила Гелена Пайонкевич, керівник юридичного управління ЛМР.

Ситуації

16:53 27 вересня 2013 р.

Замість сесій ЛМР проблеми Львова вирішуватимуть суди – Юрій Кужелюк

Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що 17 ухвал, які він раніше ветував, знову прийняті в понеділок, 23 вересня, на сесії ЛМР з порушенням чинного законодавства. Депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк вважає, що замість сесій невдовзі всі львівські проблеми вирішуватимуть суди.

Ситуації

Фото для новини

15:31 27 вересня 2013 р.

Депутати Львівської облради віддали надра під Бескидський тунель, який будуватимуть люди Хомутинніка-Дуброва

Сьогодні, 27 вересня, комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради підтримала погодження про надання надр у тимчасове користування для потреб будівництва нового двохколійного Бескидського тунелю на території Опорецької сільської ради Сколівського району. Про це інформує сайт ЛОР.

Економіка

14:25 27 вересня 2013 р.

Конфлікт на радіо «Львівська хвиля» спричинила моя посада, – Оксана Колодрубець

Як уже повідомляв «Щоденний Львів» , учора і сьогодні не вийшли в ефір випуски новин радіо «Львівська хвиля». Причиною стало звільнення усіх працівників відділу інформації цього ЗМІ.

Політика