Замість сесій ЛМР проблеми Львова вирішуватимуть суди – Юрій Кужелюк

16:53 27 вересня 2013 р.

Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що 17 ухвал, які він раніше ветував, знову прийняті в понеділок, 23 вересня, на сесії ЛМР з порушенням чинного законодавства. Депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк вважає, що замість сесій невдовзі всі львівські проблеми вирішуватимуть суди.

«У понеділок була продовжена робота сесії Львівської міської ради. Зокрема, розглядали 17 ухвал, які були мною зупинені, бо вони  прийняті депутатами з порушенням чинного законодавства. Незважаючи на це, депутати подолали вето міського голови. Про що йдеться. Бажання загарбати «Романтик» в парку Богдана Хмельницького, загарбати кінотеатр «Дзвін» біля пам’ятника Степану Бандері, забрати декілька вільних земельних ділянок, поставити декілька халабуд на зупинках. Я буду діяти в межах чинного законодавства. Розкрадати місто не дам»,- наголосив Садовий. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Юрій Кужелюк, депутат Львівської міської ради, вважає, що ці звинувачення несправедливі.   «Де порушено законодавство, коли оцінка звіту міського голови є незадовільною, а він накладає вето на цю ухвалу. Або ухвала про звіт комісії, яка перевіряла і визнала незадовільною роботу АТП-1. Прокуратура вже розпочала провадження за фактами цих порушень, директор підприємства переховується, а Садовийй також накладає вето на цю ухвалу. І такі приклади можна продовжувати»,- каже Кужелюк.

Якщо конфлікт між депутатам і Садовим буде і надалі розвиватися в такому руслі, вважає Юрій Кужелюк, то «скоро сесій не треба буде - все вирішувтимуть суди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів