У Львові прикрили ще одну підпільну гуральню

15:01 27 вересня 2013 р.

Фото до новини

Пересічному споживачеві відрізнити її підробки від справжньої горілки практично неможливо.

Як повідомляє прес-служба головного управління МВС України у Львівській області, в її обласному центрі припинена працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю діяльність чергового підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв. Бо оперативники встановили, що житель Львова організував виготовлення кустарним способом невеликих партій фальсифікату горілки.

Причому в цій гуральні одночасно підробляли продукцію одразу декількох відомих виробників. Серед них – торговельні марки Львівщини та інших регіонів держави.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили в підпільній гуральні більше як півтисячі літрів спирту, понад сотню вже готових пляшок фальсифікату, паперові піддони з-під ящиків горілки, підготовлену тару, спиртометри та інше обладнання, яке використовували для розливу та упакування підробок горілки. А оскільки воно проводилось за всіма стандартами та вимогами на цей вид продукції, то пересічному споживачеві відрізнити підробку від справжньої було практично неможливо.

Відтак розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці запевняють також, що ними проводиться вилучення з мережі гуртової та роздрібної торгівлі виготовленої таким чином фальсифікованої підакцизної продукції.

Нагадаємо, що у вересні був прикритий підпільний цех з виготовлення фальсифікату в Сихівському мікрорайоні обласного центру.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів