Новини Львова (cтор. 7386)

Фото для новини

19:28 6 жовтня 2014 р.

Міністри країн Вишеградської групи запевнили у Львові в готовності допомагати Україні

Як повідомили в понеділок в прес-службі МЗС, окрему увагу на сьогоднішньому засіданні у форматі «Вишеградська група + Україна» було приділено проблематиці енергетичної безпеки в регіоні та підвищення енергоефективності.

Політика

Фото для новини

19:10 6 жовтня 2014 р.

АТП №1 обіцяє транспортувати львів’ян 18-ма новими автобусами «Еталон» з 15 жовтня (додано відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, наразі триває оформлення усіх необхідних документів і визначається те, на яких маршрутах вони працюватимуть.

Наука і техніка

Фото для новини

16:47 6 жовтня 2014 р.

Рашисти стягують під Маріуполь важку техніку й пристрілюються з неї, – ЗМІ (відео)

Українські силовики районі значно покращили своє оперативне становище. Дебальцевого, але втратили контроль над Калиновим і Василівкою та Петровським (між Ясинуватою й Горлівкою).

Політика

Фото для новини

16:33 6 жовтня 2014 р.

У 10-ти водоймах Львова перевищено гранично допустимі концентрації забруднюючих речовин

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» щоквартально перевіряє якість води у 35 водоймах Львова, які розташовані або ж беруть початок на території міста.

Природа

Фото для новини

16:21 6 жовтня 2014 р.

8 жовтня у Львові – урок корейського рукопашного бою хапкідо

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в середу о 18:30 в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста розпочнеться пробний урок від клубу «КіДо» з хапкідо (корейський рукопашний бій) та елементи самозахисту для жінок.

Ситуації

Фото для новини

15:55 6 жовтня 2014 р.

Тільки до моргу лікарні імені Калініна в Донецьку потрапили 427 бойовиків, які штурмували аеропорт, – «Тwitter»

Як повідомив у понеділок у соцмережі активіст під ніком «Радіобабай», за інформацією з лікарні Калініна, за два тижні через морг цієї установи «пройшли» 427 штурмовиків аеропорта Донецька.

Політика

Фото для новини

15:29 6 жовтня 2014 р.

Мер Львова запевняє: «Місто готове до опалювального сезону»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Андрій Садовий заявив сьогодні, 6 жовтня: «Опалювальний сезон ми розпочнемо тоді, коли середньодобова температура протягом 3 днів буде нижчою, ніж 8 градусів, як це регламентовано. Ліміти, тиски є в нормі, якщо не буде незрозумілих форс-мажорних обставин».

Ситуації

Фото для новини

14:52 6 жовтня 2014 р.

79-річна львів’янка допомогла правоохоронцям схопити «телефонного» шахрая

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 25-річний мешканець Пустомитівського району дезінформував жінці, що її син нібито скоїв ДТП і що йому необхідні гроші.

Ситуації