Рашисти намагаються відсунути на Донбасі межі буферної зони поближче до Маріуполя (відео)

20:22 6 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Міський голова Юрій Хотлубей запевнив – хоч терористи зараз намагаються просунутися далі, проте, для того, аби цього не сталося, сил досить.


Відео: СПЕЦКОР | Новини 2+2

Сьогодні, 6 жовтня, у Маріуполі відбулось засідання виконавчих органів, які відповідають за забезпечення військових та оборону міста під головуванням міського голови Маріуполя. Очікували, що будуть присутні представники міжнародної наглядової місії, яка буде займатися визначенням буферної зони, але на засіданні вони не з'явились.

За словами міського голови Юрія Хотлубея, буферна зона має пройти під самим Маріуполем. Приблизно лінія пройде від населеного пункту Широкине, який у безпосередній близькості до Маріуполя й контролюється терористами, до Лебединського – убік Гранітного, яке знаходиться вище убік Донецька. Однак, цей план поки попередній і не узгоджений остаточно.

Хотлубей каже, що терористи зараз намагаються просунутися далі, очевидно для того, аби ще далі просунути буферну зону, проте, для того, аби цього не сталося, сил достатньо. Навіть у буферній зоні українські військові залишатимуться, тобто безпосередньо на кордоні зони АТО, а відводять на 30-кілометрову відстань лише важку техніку.

Повідомляючи про це сьогодні, 6 жовтня, кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Євгеній Агарков також нагадує: що, 4 жовтня у Маріуполі міжнародна місія у складі представників України, РФ та ОБСЄ почала свою роботу з делімітації кордонів буферної зони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів