Новини Львова (cтор. 7246)

Фото для новини

20:55 13 грудня 2014 р.

Львівський театр імені Марії Заньковецької показав дві вистави на Луганщині

На запрошення голови ЛугОДА Геннадія Москаля до комунального закладу «Сватівський районний народний дім «Сватова-Лучка» завітав Львівський національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької.

Культура

Фото для новини

20:44 13 грудня 2014 р.

У Львівському гарнізоні на квартирному обліку – 2218 військових

Як повідомили в прес-службі Міноборони, у Львівському гарнізоні на квартирному обліку перебуває 2 тисячі 218 чоловік. З них першочергових осіб – 630, а позачергових – 771. Перший в загальному списку датований ще 27 січня 1988 року.

Ситуації

Фото для новини

13:52 13 грудня 2014 р.

На Донбасі полягли двоє військових з полку «Азов», – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «У зоні АТО зберігається тенденція до зниження терористами кількості обстрілів позицій українських військ та населених пунктів, водночас повністю провокації так і не припинилися».

Політика

Фото для новини

13:30 13 грудня 2014 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади повернуться до Львова сьогодні близько 19.00, – Міноборони

Керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковник Олександр Поронюк повідомив у суботу: «Орієнтовно бійці прибудуть о 19 годині на вулиці Стрийську, 88».

Ситуації

Фото для новини

12:28 13 грудня 2014 р.

Жителі Красного Луча на Луганщині прогнали «козачків», – прес-центр АТО

У прес-центрі АТО повідомили в суботу: «У місті Красний Луч, який перебуває на тимчасово окупованій бойовиками території Донбасу, місцеві мешканці, стомлені від постійних грабежів та безчинств, вигнали з міста так званих «козачків».

Політика

Фото для новини

12:05 13 грудня 2014 р.

Волонтер закликає приносити до пам’ятника королю Данилу у Львові інструменти для ремонту техніки

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Ігор Мазепа повідомив також, що мобілізовані ремонтники просять допомоги з теплими речима й комбінезонами, а також теплим взуттям.

Ситуації

Фото для новини

11:30 13 грудня 2014 р.

«Запорука виживання України – будь-який мирний перепочинок працює на нас, а не на Путіна», – журналіст

Віталій Портников відповів на запитання «Хто може перешкодити Путіну знову віддати своїм маріонеткам наказ загострити ситуацію?» так: «Тільки час. Погіршення економічного становища Росії може поставити хрест на реваншистських амбіціях її керівництва і шовіністичних настроях суспільства.

Політика