У Львові біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть воїнам з 17.00 до 19.00 цитрусові й гранати (відео, оновлено)

14:05 13 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в громадській ініціативі «Допоможи фронту», «актуальні також сигарети, кава, цукерки».

Волонтери інформують, що у Львові з 17.00 до 19.00 збиратимуть воїнам біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій апельсини, мандарини, гранати, сигарети, каву й цукерки. Дослівно ж про це повідомили на сторінці громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook» так: «Хлопці чекають на мандаринки, апельсинки і смачних миколайчиків під каремат чи в спальник. Чекаємо Вас у вівторок, четвер і суботу з 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу. P.S. Актуальні також цигарки, львівська кава, цукерки». Натомість на телеканалі «СТБ» повідомляють сьогодні, 13 грудня:

«Львівські волонтери просять доброчинців приносити не лише теплий одяг і продукти, а й різну смакоту на день Святого Миколая. «Я думаю, їм макарони вже у горлі. І ми хотіли на Миколая, власне в більших кількостях, в кожну посилку, яку ми пересилаємо, робити миколаївські подарунки – мандарини, апельсини, гранати, цукерки, дитячі відкритки, листи», – каже волонтерка Любов Возняк.

Пунктів збирання допомоги для солдатів у Львові й області безліч. Та напередодні свята люди навіть із сусідніх міст привозять пакунки в спеціально призначені місця, де готують саме «миколайчиків».

«Для них важливий Миколай, тому що Миколай – це їхній дім, це їхні батьки, вони всі там наші діти, незважаючи на те, чи їм 18, чи 60. Миколай – це насамперед подарунок з дому,» – розповідає львів’янка Орися Крупич.

Чекати до 19 грудня, аби передати гостинці бійцям, волонтери не планують. Усе доправлять на Схід якнайшвидше, щоб фрукти не зіпсувалися. Кажуть: «Миколай прийде до хлопців трохи раніше».

Про це повідомляється в п’ятницю на телеканалі «СТБ».

Як інформував «ЩЛ», активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Ігор Мазепа Волонтер закликає приносити до пам’ятника королю Данилу у Львові інструменти для ремонту техніки. Він повідомив також, що мобілізовані ремонтники просять допомоги з теплими речима й комбінезонами, а також теплим взуттям.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів