Жителі Красного Луча на Луганщині прогнали «козачків», – прес-центр АТО

12:28 13 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: newsprolife.com.ua

У прес-центрі АТО повідомили в суботу: «У місті Красний Луч, який перебуває на тимчасово окупованій бойовиками території Донбасу, місцеві мешканці, стомлені від постійних грабежів та безчинств, вигнали з міста так званих «козачків».

У прес-центрі АТО повідомили повідомили сьогодні, 13 грудня, таку новину з нав’язаної Україні Росією неоголошеної  війни на Донбасі.

«Яничари – геть! У місті Красний Луч, який перебуває на тимчасово окупованій бойовиками території Донбасу, місцеві мешканці, стомлені від постійних грабежів та безчинств, вигнали з міста так званих «козачків».

Місцева громада вже давно потерпала від кримінальних зазіхань цих ряжених маргіналів. Тому люди зібрались, і одностайно висловили думку, що долю мешканців міста мають вирішувати виключно вони самі. Без підказок зі сторони незаконних озброєних формувань та їхніх господарів.

Від поінформованих джерел з Донецька надійшла інформація про розповсюдження серед мешканців міста листівок із закликом припиняти збройне протистояння, складати зброю і повертатися до роботи у шахтах та на інших об’єктах промисловості. Народ Донбасу стомився від штучно нав’язаної йому війни і протистояння з Україною, невід’ємною частиною якої він є».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів