Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади повернуться до Львова сьогодні близько 19.00, – Міноборони

13:30 13 грудня 2014 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова перед відправленням у зону бойових дій

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова перед відправленням у зону бойових дій
Фото: Роман Балук/ZIK

Керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковник Олександр Поронюк повідомив у суботу: «Орієнтовно бійці прибудуть о 19 годині на вулиці Стрийську, 88».

Бійці 80-ї окремої аеромобільної бригади приїдуть на ротацію до Львова сьогодні, 13 грудня, близько 19.00. Зустріч відбудеться біля військової частини на вулиці Стрийській, 88.

Про це повідомив кореспондентові «Galnet» керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковник Олександр Поронюк. «Орієнтовно бійці прибудуть о 19 годині на вулиці Стрийську, 88», – сказав О.Поронюк.

Бійці мали приїхати ще вчора по обіді. Однак вчора вагони з військовими зупинились у Полтавській області й простояли там довгий відрізок часу.

«Вони їдуть залізницею і їх постійно перечепляють до попутного транспорту, який іде в бік Західної України», – пояснив причину затримки із повернення бійців О.Поронюк.

Як інформував «ЩЛ», десантники зі Львова просять журналістів повідомити громадськості, що їх «маринують» на Полтавщині. Боєць героїчної 80-ї аеромобільної бригади повідомив у п’ятницю: «Нас, як скотину тягають по Україні. З вагонів не випускають, немає води і їжі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів