Сьогодні рашисти 11 разів порушили на Донбасі «режим тиші» (відео)

19:30 13 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

У прес-центрі АТО повідомили також у суботу: «Тричі бандити намагались спровокувати на бій наших воїнів у аеропорту «Донецьк».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 13 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«За день бойовики здійснили 11 спроб порушення режиму «тиша». Обстріли позицій сил АТО відбулися поблизу населених пунктів Фрунзе, Кримське, Станиця Луганська, Верхньоторецьке, Нікішине.

Тричі бандити намагались спровокувати на бій наших воїнів у аеропорту «Донецьк». Додамо, що, окрім обстрілів з під ствольних гранатометів та РПГ, бандити задіяли снайпера, який відкрив стрільбу з території монастиря.

На фоні гучних заяв ватажків терористичних бандформувань про необхідність діалогу у «мінському» форматі, регулярне порушення їхніми посіпаками режиму припинення вогню, скидається на збочене знущання . Наголошуємо, що підрозділи сил АТО мають широкий спектр сил та засобів для того, аби гідно відповісти агресорам у разі отримання відповідної команди. Але допоки діє режим припинення вогню, солдати української армії дотримуються принципів витримки та самоконтролю, як і належить справжнім воїнам».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів