Волонтер закликає приносити до пам’ятника королю Данилу у Львові інструменти для ремонту техніки

12:05 13 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки активіста громадської ініціативи «Допоможи фронту» Ігоря Мазепи в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Ігор Мазепа повідомив також, що мобілізовані ремонтники просять допомоги з теплими речима й комбінезонами, а також теплим взуттям.

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Ігор Мазепа повідомив на своїй сторінці в соціальній інтернет-мережі:

«Для польової ремонтної майстерні бронетехніки в районі Артемівська (Артемівська база зберігання техніки (танки, БМП1,2, БТР), там мобілізовані вік 45-50 років. Майстерня складається з 10 чоловік.

Ремонтують і відправляють цю ж техніку на війну. Просять допомоги з теплими речима і комбінезонами для ремонту техніки (на морозі багато не відремонтуєш, якшо мерзнеш і пальці дубеніють), а також теплим взуттям – просять простого теплого взуття, 40, 42, 44 розмір – 2 шт, й ключі для ремонту техніки – рожкові, накидні (від 10 розміру до максимального якого вдасться дістати). 

Якщо маєте можливість – приносіть до нас на збірку до пам’ятника королю Данилу (на площі Галицькій у Львові. – «ЩЛ») у вівторок, четвер і суботу з 17.00 до 19.00.  Про все отримане і відправлене ми як завжди прозвітуємо на сторінці громадської ініціативи «Допоможи фронту».

Ігор Мазепа написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів